Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Üdv! A Microsoft Word-öt...

Üdv! A Microsoft Word-öt érdemes-e használni infó érettségin weblapkészítéshez vagy valaki használta-e már weblap készítéshez?

Figyelt kérdés
Esetleg milyen más programot javasoltok weblapkészítéshez?

2016. ápr. 3. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

#10: terjedelmes és értelmetlen szösszenet.

A #2 -es válaszoló leírta tömören, és megfelelő szoftver listát írt, bár csak az emelt szintűt linkelte be.

De kedvedért itt a középszintű linkje is: [link]

És igen, ezek a programoknak mind elérhetőek ott ahol a vizsgát tartják.

A vizsgázó választja ki melyiket kívánja használni.

Amire pedig hivatkozol mint rendeletek, pedig már tucatnyi alkalommal kiegészítésre kerültek így nem árt ha frissíted a tudásod mielőtt kioktatsz másokat.

[link]

[link]

2016. ápr. 5. 14:04
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Hűha. Minden részletben tévedsz. Naprakész vagyok a jogszabályokból, és erről papírom is van. Pontosan és konkrétan hol találtad elavultnak, amit írtam, és mi az állításaid forrása a hasraütésen kívül?
2016. ápr. 5. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
2016. ápr. 5. 20:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Hűűha szép kis vita alakult ebből a (részemről) ártalmatlan kérdésből..:D

Amit írtam valóban úgy van. Az iskola semmi segítséget nem nyújt, de nem tudom, és őszintén nem is érdekel, hogy jogszabályt sértettek-e. Engem jelenleg csak a sikeres érettségim érdekel :D

Én a kedves válaszolók tapasztalataira vagyok kíváncsi, mert én a weblapkészítéshez NEM értek, ezért gondoltam, hátha lesz olyan ember aki ebben jártasabb.

Igazándiból ott elvesztettem kicsit a fonalat amikor vita lett abból, hogy középiskolás program vagy emelt szintű érettségis program.. ÉN TISZTÁBAN vagyok az Oktatási Hivatal által leközölt KÖZÉPSZINTŰ érettségire javaslott programokkal.

Mint észrevettem részben az én hibám is volt ez, mivel a kérdésemben nem említettem, hogy ebből a listából kérnék egy programot. Ezért bocs mindenkitől.

Tudom kicsit hülyének tűnők, de érettségi időszak van ;)

2016. ápr. 5. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!