Hol tudnám megtanulni hogyan kell webszervert építeni, üzemeltetni, összerakni, használni (stb)?
Figyelt kérdés
Röviden:Minden ami fontos lehet ahoz, hogy a weblapomat a saját szerveremről tudjam működtetni.2016. ápr. 2. 21:22
1/2 anonim válasza:
Ez egy rettenetesen ostoba ötlet. Semmi értelme. Kétezer forintért havonta már akkora VPS-t kapsz hogy nem igaz (pl. [link] ) . Én dolgoztam igen-igen nagy cégeknek (Quantcast top 100-ban lévőknek) és soha nem találtuk úgy hogy gazdaságos lenne saját szerverparkot üzemeltetni.
2/2 anonim válasza:
Pl. interneten :) Gondolom nem az összerakás okozna gondot, hanem inkább a konfiguráció és üzemeltetés. De az tény, hogy érdemes inkább egy VPS-ben gondolkodni, az én egyik kedvencem: [link]
A digital ocean tutorial-jaiban és fórumában szinte minden infó megvan egy webszerver telepítéséhez. Próbálj ki pl. egy virtual box-ba telepíteni Ubuntu server-t, de mégjobb ha egy igazi VPS-re előfizetsz (5$/hó nem olyan nagy pénz). Náluk vannak előre összeállított képfájlok is (droplet), így percek alatt is feldobható egy alap rendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!