Hogyan csinaljak oldalak, h az URL cim is tartalmazza a jelenleg olvasott cikket?
Figyelt kérdés
vagy: www.asd.com/asd/Google_a_kiraly.htm
vagy: www.asd.com/asd/Google_a_kiraly.php
vagy: www.asd.com/asd/Google_a_kiraly/
Gondolom SEO miatt, v tévedek?
2010. ápr. 4. 15:00
1/6 A kérdező kommentje:
...a jelenleg olvasott cikk cimét?
2010. ápr. 4. 23:15
2/6 anonim válasza:
codeigniter framework-kel érdemes lenne megismerkedned, az eléggé megkönnyíti a fejlesztést és támogatja az általad említett pretty url-eket. Egy nap alatt meg lehet tanulni az egészet és még egy nap pl. egy blog elkészítése.
3/6 A kérdező kommentje:
nem igazan talaltam magyar leirast a codeigniter-hez, ugyhogy nekialltam magamtol megcsinalni. Addig eljutottam, h uj bejegyzésnél csinal egy asd konyvtárat és abba egy google_a_kiraly mappat amibe bemasol egy index.php-t de megakadtam. Hogyan tudok hivatkozni a www.asd.com/images mappára az www.asd.com/asd/google_a_kiraly mappabol?
2010. ápr. 5. 12:11
4/6 anonim válasza:
"/images/" vagy "../images/", de amit csináltál, az elég baltásgyilkos megoldás :D van még a cakephp, de azt nagyobb alkalmazásokra érdemes használni, mert kicsit robosztus. Még egyszerűbb megtanulni, mint a codeigniter-t és van hozzá magyar leírás www.cakephp.org
5/6 A kérdező kommentje:
Ha asd/google/index.php-ban hivatkozok az /images mappara, akkor azt a asd/google mappaban keresi. nekem az asd/images mappara lenne szukségem.
szeretem a favago modszereket:)
2010. ápr. 5. 15:34
6/6 A kérdező kommentje:
*baltásgyilkos
2010. ápr. 5. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!