1/7 anonim válasza:
1,5 éve leszktatott a chrome a használatáról, de már a firefox -al is a kukim tele az elmúlt fél évbe.
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg még nem tartok olyan szinten hogy érzékeljem a problémát, jelenleg csak azt vettem észre hogy a getCurrentPosition-hoz is https-t kell használni.
3/7 A kérdező kommentje:
Én eddig a sebessége miatt preferáltam, de most a dev tools reszponzív teszt része teljesen megborult. Plusz gyakran csinál olyat, hogy bármilyen weboldalon ha scrollozok eltűnik minden, csak fehér lap marad. Na meg az inaktív tabokat újratöltögeti, ha aktiválom, ez különösen akkor kerget az őrületbe ha valamit másolgatok egyik tabról a másikra.
2016. márc. 22. 11:18
4/7 anonim válasza:
Én nem tudom bezárni némelyik tabot, sem billentyűparanccsal, sem egérrel.
5/7 anonim válasza:
"dev tools reszponzív teszt része teljesen megborult"
igen, ez miatt idegbaj is kerülgetett egyszer, mert főnök azon keresztül nézegette és csak annyit kapok hogy "nem jó... nagyok a betűk."
Kiderült hogy a chrome reszponzív teszt része nagyította fel a szöveges tartalom betűit 125% ~ 150% -ra.
(viewport és a többi bevolt állítva, mobilokon, táblagépeken jó volt, egyedül a chrome dev felületén volt gáz)
6/7 A kérdező kommentje:
Na, valaki szeret leszavazgatni, úgy látom.
2016. márc. 28. 23:17
7/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, van aki erre élvez.
"Most jól lepontozlak hehe..." xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!