Htaccess rewrite . Html-re irányítás hogyan?
Figyelt kérdés
szeretném ha a pl. .html)-t átirányítaná .html-re a zárójel nélkül.
illetve bármi html-t követőt html-re.
RewriteRule ^.html(.*) $1.html [R=301, L]
vagy ezzel megduplázná? .html.html lenne?
2016. márc. 21. 01:24
1/17 axonbite válasza:
rossz kategória ahol ezt kérded.
2/17 A kérdező kommentje:
rákerestem, és ezt a kategóriát is kidobta.
de miért kell parasztnak lenni így korán reggel?
2016. márc. 21. 07:00
3/17 anonim válasza:
<iFModule mod_rewrite.c>
rewritebase /
RewriteEngine on
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*)\.html([^/]*)$ $1\.html [R=301]
</iFModule>
4/17 axonbite válasza:
ez nem volt parasztság de ebben a kategóriában ritkán járnak ehhez értők. csupán jóindulat volt de látom te másképp élted meg de sebaj.
5/17 anonim válasza:
(szerintem ez is a weblapkészítés része)
6/17 anonim válasza:
Axonbite akkor mégis melyik kategóriába, az Ezóba? Kapj már a fejedhez.
7/17 axonbite válasza:
jól van srácok kellőképpen lecsesztetek amúgy valóban a számítás technika egy része ez is de ugye mint tudjuk ez a kategória elég sokrétű és nem véletlen van kategóriákra szedve a weblap készítés is külön műfaj (kategória) amihez nem mindenki ért és nem kértem hogy ezóba írjatok de nyilván ha hamar segítséget szeretnék kapni akkor a pont ennek szánt kategóriába írok. tehát ismétlem nem rossz szándék volt felőlem írhatnak ide webesek is nem zavar na ezzel lezártam lehet tovább cseszegetni szép napot mindenkinek...
8/17 anonim válasza:
Írhatnak a Számítástechnika -> Weblapkészítés rovatba "webesek" is? Köszi! :)
9/17 anonim válasza:
Én próbálom felfogni a szituációt... Elképzelhető hogy a kérdés eredetileg nem a Számítástechnika -> Weblapkészítés kategóriában volt? :)
10/17 anonim válasza:
Én is arra tippelnék, valószínűleg a Programozás kategóriába tehette a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!