Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Két különböző weboldal mehet...

Két különböző weboldal mehet egy adatbázisról?

Figyelt kérdés
Tehát van két különböző kinézetű, nevű, de ugyanazzal a tartalommal foglalkozó oldalam. Kevés a szöveg, nem ez lenne az, ami egy adatbázisról menne, hanem a terméklista. Nem számít az duplikált tartalomnak ebben az esetben? Tölthetem a terméklistát egy helyen, egy adatbázisba (tartalomkezelővel tölteném), ami majd két különböző oldalon is megjelenik? Vagy a Google-nél büntethetnek ezért?
2016. márc. 16. 09:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nem akarom átirányítani, én két külön oldalt akarok. A kérdés az adatbázisra vonatkozott, nem az átirányításokra.
2016. márc. 17. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:

kiadsam333 már írta előttem hogy "igen", lehetséges, csak értelmetlen.

A régi oldal jobb helyen lesz mint az "új", illetve azonos adatbázis, azonos metaadatok akkor még az "új" -at hátrébb is rakhatja mert a régi oldal duplikációjának veszi.

Így ha bár van egy új, jobb domain neved, de kitörölheted vele. és csak a konkurenciák után lesz két oldalad, ami egymás duplikációi.

Míg ha a régit átirányítod a relevánsabb domainre, akkor jobb helyezést érhetsz el, mert megmarad a régi oldal eredményei, illetve az új névvel ezt még relevánsabbá teheted.

2016. márc. 17. 19:43
 13/14 A kérdező kommentje:
A metaadatok mások lesznek, maga az oldal is másmilyen lesz más szöveggel, felépítéssel, csak az adatbázisból lekért néhány adat fog egyezni.
2016. márc. 17. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Duplikált tartalomnak az számít ha egy oldalon fordul elő többször. Mehet két oldal egy adatbázisról, sőt, akár 85 millió is, csak olyan lassú lesz mint a te felfogásod.
2016. márc. 18. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!