Két különböző weboldal mehet egy adatbázisról?
Figyelt kérdés
Tehát van két különböző kinézetű, nevű, de ugyanazzal a tartalommal foglalkozó oldalam. Kevés a szöveg, nem ez lenne az, ami egy adatbázisról menne, hanem a terméklista. Nem számít az duplikált tartalomnak ebben az esetben? Tölthetem a terméklistát egy helyen, egy adatbázisba (tartalomkezelővel tölteném), ami majd két különböző oldalon is megjelenik? Vagy a Google-nél büntethetnek ezért?2016. márc. 16. 09:49
1/14 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy minek 2 oldal egy adatbázishoz.
2/14 A kérdező kommentje:
Két oldalról több látogatót tudok szerezni, mint egyről. Ráadásul az első oldal domain neve nem lett jól kiválasztva, de már sokan ismerik, ezért megszüntetni nem akarom, viszont az új névvel sokkal előbbre kerülhetek a keresőben, mivel jobban lett megválasztva a név.
2016. márc. 16. 10:35
3/14 anonim válasza:
De miért nem irányítod mindkét domaint ugyanarra az oldalra?
4/14 A kérdező kommentje:
Tudtommal attól még a keresőben nem fog két külön oldal megjelenni, legalábbis az újabb domainnel biztos nem fogok jó helyezést elérni, ha csak egy átirányított domain.
2016. márc. 16. 11:24
5/14 anonim válasza:
Legyen az első az átirányított domain!
6/14 anonim válasza:
a kérdésre válaszolva: igen mehet egy adatbázisról
de ha ugyanaz a 2 oldal tartalma, akkor szerintem egyszerűbb egy helyre irányítani a domaint, felesleges 2 tárhely...
23F
7/14 A kérdező kommentje:
Egy tárhelyről is menne. :) A lényeg annyi, hogy a konkurencia kicsit a fejünkre nőtt, és mivel sikerült egy, a réginél sokkal jobb domain nevet találnunk, szeretnénk ezzel előbbre kerülni. De mivel épp most csináltuk újra az oldalt (a régit), úgy gondoltuk az egyik domain néven futhatna tovább a régi verzió, a másik néven meg futhat az új oldal. A tartalom kb. ugyanaz, ezért volt kérdéses az adatbázisos dolog, vajon duplikált tartalom-e. Így a két domain, a régi és az új oldallal együtt többet hozhat, mint csak az egyik.
2016. márc. 16. 11:52
8/14 anonim válasza:
más is használja, most hirtelen nem tudok példát mondani, de találkoztam már olyan oldallal, hogy teljesen más pofája volt a kettőnek, de a tartalma ugyanaz betűről betűre...
de akkor inkább egy design választót raknék be...
23F
9/14 anonim válasza:
Régit átirányítod az újra...
Ha azonosak a metaadatok, azaz title description...
akkor nem sokat ér hogy 2 oldal van.
Ha jobb helyezést szeretnél, ahhoz jobb metaadatok, és több "ajánlás" kell...
10/14 anonim válasza:
Én átirányítanám a régit az újra, így biztos, hogy nem számít duplikálásnak :) Sok hasznos válasz érkezett, mégis nagy a lepontozások aránya :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!