Mi a véleményetek erről a blogról? (Larry Stylinson)
2016. márc. 10. 10:42
1/5 anonim válasza:
Biztosan jól linkelted? Mert így nem nyit meg semmit.
3/5 Molocsusok válasza:
Szerintem érdemes lenne szépíteni rajta, és hol van az említett piros 'x'? mert én sehol sem találtam! :/
4/5 anonim válasza:
Szerintem olyan böngészőt/windows-t használ, ahol a piros X-el a jelölik az ablak bezárását. Linuxon xfce-vel én is kerestem egy darabig! :D
Tartalmilag nem tudok mit hozzáfűzni, 1-1 helyen beleolvastam (nekem elég is volt ennyi) továbbá már az elején leszűrtem, hogy nem vagyok célközönség semmilyen szempontból.
Tipográfiailag lehetne egységesebb, de legalább olvasható. A színek nem bántják a szemem, szóval a megjelenése a többi (hasonló) bloghoz képest elfogadható.
5/5 anonim válasza:
Az eddigi legeslegjobb blog amit olvastam! 😍 Imádom. Olyan sztorik vannak rajta. 😁❤ Mindig újra olvasom őket 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!