Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz a Larry?

Szerintetek igaz a Larry?

Figyelt kérdés
"lejárt" lemez azt mondják, de engem még mindig nagyon érdekel. KÉRLEK normalis velemenyt, de ki legyen fejtva, bizonyitekokat es ellenbizonyitekokat elfogadok. ;)

2016. jan. 31. 23:07
 1/2 anonim válasza:

Huh, hát nekem elég hosszú véleményem van erről. Személy szerint én nagyon szeretem Larry-t, de igazából, ha megkérdeznének, azt mondanám, hogy Larry 2010-2012-ig 'élt'. Nekem akárki mondhat akármit, ha nem is jártak, akkor is több volt az a valami ami köztük volt, mint szimpla barátság. Aztán hirtelen eltűntek a közös cuki pillanatok, nem ültek egymás mellé, nem beszéltek nyilvánosan és szinte egymásra sem néztek. Én is hajlok a Modest-es dolog felé, miszerint ők tiltották meg, hogy beszéljenek kamerák előtt. Persze bennem is még javávban él a remény, hogy egyszer még újra 'egymásra találnak'. De még ha Larry nem is igaz, vagy nem is volt igaz /amit kétlek/ szerintem akkor sem heterók. SZERINTEM.

Egy directioner.

2016. febr. 11. 14:48
 2/2 anonim válasza:
Larry Stylinson volt, van , és lesz. Ez tény. Ha nem hiszed, nézz meg pár *freddieismyqueen* által feltöltött videót. Bizonyíték van millió, csak sokan nem akarják figyelembe venni.
2017. febr. 3. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!