Hogyan csináljak wordpressbe hasonló oldalt?
Figyelt kérdés
Egy ehhez hasonló oldalt szeretnék csinálni www.unlockbase.com. Hogy a listábol kiválasztok egyet, majd utána az alatta lévő listából és akkor ez mutasson egy árat a végén. Például Ha az eslő listából kiválasztom az LG márkát, a következő listábol a típusát és a végén mutasson egy árat hogy mennyi is lesz és fizetni is lehessen. Van erre valami bővítmény?2016. márc. 1. 16:17
1/4 anonim válasza:
wordpress chained select plugin gúgliba
2/4 A kérdező kommentje:
Rákerestem, de semmi hasznosat nem találtam.
2016. márc. 1. 17:46
3/4 anonim válasza:
Hát én se, második körben valami form editor plugint, pl ninja formot próbálnék ki.
4/4 anonim válasza:
Hááát, ha lehet én mellőzném a wp-t. Ez nem akkora feladat, hogy egy ilyen lomha és összetett rendszert használj hozzá.
Akkor már inkább codeigniter! 5-10 perc alatt összedobható, ha megvan az oldal kinézete. Ellenben, ha regisztráció és webes admin felület is kell akkor úgy már jóval nagyobb munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!