Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan késztsek a facebook-hoz...

WRECKtheLEMON kérdése:

Hogyan késztsek a facebook-hoz hasonló weboldalt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy a facebookhoz hasonló weboldalt szeretnék készíteni amin nem az élményeidet lehetne megosztani hanem az elérhetőségeidet mint pl:skype,youtube,telefonszám,facebook stb...

A weboldallal pénzt is szeretnék keresni úgy hogy hirdetőfelüreteket adok ki rajta.

Van-e esetleg ehhez valamien program/weboldal/stb...?

Akár pénzt is fordítanék rá, de nem milliókat max tízezreket.

2016. febr. 8. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Most egyfajta apróhirdetési oldalt akarsz csinálni, vagy mit? Amúgy nagyon ne éld bele magad.
2016. febr. 8. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Én csak párszázas ajánlatot tudok megfontolni.

Addig is jó kísérletezést a WP és pluginjaival ;-)

2016. febr. 8. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
#1: valami hasonló lehet FB stílusba.
2016. febr. 8. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szép álom volt.
2016. febr. 8. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen az ötlet - koránt sem. Ne hallgass azokra, akik próbálnak lebeszélni róla. Én pl. egy e-learning rendszeren dolgozom. Sose hittem volna, hogy sikerülhet megcsinálni, más se gondolta volna. És mégis, majdnem kész.

Szóval. Nem tudom, webfejlesztéshez mennyire értesz, de azt gondolom tudod, hogy html és css mindenképpen kell majd hozzá (esetleg javascript, de nem feltétlenül). Ami mindenképpen kelleni fog hozzá, az a PHP. Ezzel tudod majd megcsinálni a regisztrációs rendszert, az adatbázis-kezelést, az elérhetőségek kiírását, azaz az oldal nagyrészét. Amíg még nincs kész teljesen az oldal, addig ne vegyél hozzá szervert, használd az easyphp(ingyenes!) devserver-ét, mint futtatókörnyezetet, és a notepad++t mint szerkesztőt. Ez a kettő ingyenes, és tökéletes a php fejlesztésre. Plusz ha mégse jön össze az oldal, akkor legalább nem tapsoltál el rá akárhányezer forintot fölöslegesen. Ha megvan az oldal, veheted a domain nevet, és a szervert. Plusz írhatsz a google-nek a hirdetések miatt. Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy jó sokat tanulod a php-t - a w3schools.com-on tökéletes és érthető leírás van hozzá. Ha még egyáltalán nem ismered a php-t, kezdetnek ajánlom még a php24 c. könyvet is. Sok sikert!

2016. febr. 9. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez inkább valami telefonkönyv lenne, nem? Egyébként olyan nekem is eszembe jutott, csak olyan alapon hogytitkos. Szóval ismerettségek alapján ha ott frissíted az elérhetőségeket, akkor az ismerősök is megtudják ezeket, akik valaha tudták bármelyik elérhetőségedet.
2016. febr. 12. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!