Php script-ben hogy lépek vissza egy könyvtárat?
"../másik _önyvtár_neve/fájl_neve.php"
De pontosan mit szeretnél?
weboldalamon van egy php fájl ami ürest de az egyik menügomb oda visz ehhez a php fájlhoz ami egy könyvtárban van. egy megírt script-et szeretnék kapni ami visszalép a főkönyvtárba és beirányítani egy másik mappába hogy ott futtathassak egy php fájlt.
remélem jól fogalmaztam mert weboldal szerkesztéshez hülye vagyok de most égetően kéne megoldás.
header("Location: fájl elérési útja")
?
azt szeretném hogy van a főoldalon egy menü gomb ha arra kattolok beirányít az oldalak nevű könyvtárba és ott futtatja a tárgypiac.php fájlt azt szeretném hogy ez a fájl iránytsa az oldalt pages mappába és futtassa az itemshop.php-t
na csak ki nyögöm talán értelmesen.
jó kérdés semmit nem tudok php-ról leírtam mit szeretnék. röviden ha rákattolok itemshop gombra akkor irányítson a fent jelzett php-ra és egyben futtassa is azt de ehhez vissza kell lépjen a főoldalra és egy másik mappába kell belépnie hogy az adott fájl elérhető legyen.
nem tudom értelmesebben leírni csak én elképzeltem valamit kíváncsi vagyok megvalósítható e?
Inkább rakj be egy feltételt az eredeti oldalra, hogy ha rákattintottál a gombra, akkor
Include("fájlneve");
és akkor le is fut. Ajánlom a google: "24 óra php " könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!