Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit szabat, mit nem?

Mit szabat, mit nem?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az oldalam tartalmazhat...

...általam leforditott kulfoldi tutorialokat?

...más honlaprol letoltott, legális e-bookokat?

...torrent file-okat, esetleg linket a torrent oldalra?

...video megosztó olalrol, pont videolejatszo méretu frame-mel beillesztett a filmeket/sorozatokat?

elorre is koszonom!

2010. márc. 31. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

1. Engedéllyel. Többnyire nincs jogi vonzata ha nem kérsz engedélyt, de elég köcsögség, szóval legalább forrásként jelöld meg

2. Engedéllyel. Az, hogy egy másik oldal legálisan közzéteheti, az még téged nem jogosít fela felhasználására és terjesztésére.

3. Torrent fileokat szerintem nem, hivatkozásokat igen, ha kiemeled, hogy nem állsz semmilyen kapcsolatban az oldalakkal, és a szervereden nem található semmi terhelő, ezek csak hivatkozások

4. amit közzétesznek az ilyen oldalakon, azt te felhasználhatod, ha az a tartalom illegális, azért a feltöltőt fogják zargatni, de itt is mindenképp emeld ki, hogy semmiféle felelősséget nem vállalsz

2010. ápr. 1. 03:53
 2/3 anonim ***** válasza:
42%

ez attól függ h mit ír a szervered szerződése. fusd át egy kicsit!

egyébként:

1. sztem igen (de nevezd meg a forrást!)

2. ugyanez

3. ha nem illegális

4. filmeket illegális de ez már csak a szolgáltatódtól függ :)

remélem tuttam segíteni.

2010. ápr. 1. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindegyiket lehet.
2010. ápr. 2. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!