Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyi idő létrehozni egy...

Mennyi idő létrehozni egy woocommerce webshopot?

Figyelt kérdés

Szoftverfejlesztő vagyok, de Wordpress-szel csak elementary tapasztalataim vannak. Megvan a tárhely, csak fel kéne telepíteni a Wordpress-t, a Woocommerce-t és a frontendet hozzá, nyilván picit testre szabni.

Ez mennyi időbe telhet? Nem tűnik nagy feladatnak (elvégre ezért használunk CMS-t), de nehezen tudom felmérni tapasztalat híján, hogy mennyi a bruttó időigénye ennek (beüzemelés + bénázás).

B kérdés: mennyi ennek a piaci ára?

2016. febr. 24. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:

beüzemelés + bénázás: ezt hívják tanulásnak. Hajrá. :D

B kérdés:

100-200ezer körül. Plusz ismerni kell a jogot, ha már webshopról van szó.

2016. febr. 24. 11:52
 2/9 A kérdező kommentje:
És mennyi idő szerinted ezt összedobni?
2016. febr. 24. 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:

A: ~1 nap, max picit több ha 'picit testre szabni' jelentős átszabás.

B: 60 ezer környékén...

És ne feled, Hogy WP+WC erőforrás pusztítót.

Általános webtárhely, de még VPS is felejtős.

Ha gyors oldalt szeretnél, akkor 8GB RAM, SSD, Erős CPU.

És persze bekapcsolt Mem-Cache hogy ne keljen több száz nem rövidke lekérdezést minden alkalommal megtennie.

(Pár száz termékkel is egy hagyomány webtárhelyen akár félperces oldalbetöltésre nőhet.)

2016. febr. 24. 12:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Látom, itt sincs egyetértés az árakban :-) Én is láttam már 50-300ezer forintig sok verziót.
2016. febr. 24. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:

most egy felmásol, telepít -be ami max 1~2 óra illetve kicsit átszabni ami még 4~6 óra, mi kerülne több százba?

Persze ha spéci kiegészítőket is szeretnél ami darabja 15~20 ezer, akkor szépen nő az ára.

5~6 ilyen kiegészítő önmagában 100 ezer.

2016. febr. 24. 13:23
 6/9 anonim ***** válasza:
bár azt zárójelesen megjegyzem, hogy az alap rendszert 300 -ért se vállalnám el, hogy felrakom...
2016. febr. 24. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Üdv, én 120€-ért 2 napon belül mindennel elkészítem. Még VPS sem kell hozzá, elég egy SSD tárhely, CDN-t és a többit rám hagyhatod...
2017. márc. 3. 23:08
 8/9 anonim válasza:
#6 miért nem?
2020. szept. 23. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért nem, mert soha nem elég az ügyfélnek az alap dolgok, mindig jön egy új ötlettel, új funkció hozzá adásával.

Aztán mikor 1-1 ilyen apró bővítés 100 ezerbe kerülne, jön az értetlenkedés, hogy mi kerül benne annyiba, ha csak "egy plusz gomb / mező" -t kell csak hozzá adni.

[link]

2020. szept. 24. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!