Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Honnan lehet animált ikonokat...

Honnan lehet animált ikonokat szerezni ingyen?

Figyelt kérdés
Konkrétan időjárási ikonok kellenének amelyek megvannak animálva! Ha nem lehet szerezni ilyet akkor vki segítene ebben? Nagyon sürgős lenne!
2010. márc. 30. 21:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2010. márc. 30. 21:07
 2/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!

De még várok:P

2010. márc. 30. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

...ja és google

2010. márc. 30. 21:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm , google-n már kerestem:)
2010. márc. 30. 22:18
 5/16 A kérdező kommentje:

Most néztem meg ezeket az oldalakat, de nem ilyenre van szükségem!

Pontosan olyanokra amik mutatják a jelenlegi vagy az elkövetkező időt(süt a nap és mozog előtte egy kis felhő, süt a nap de a felhőből meg eshet az eső)tehát konkrét időjárási ionok kellenének! Lehetne szó róla hogy vki meganimál még nekem egy párat?

2010. márc. 30. 22:31
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem mit is szeretnél valójában,de ha mondjuk konkrét időjárás jelentést az asztalra akkor windows XP esetén itt egy lehetséges megoldás: [link]

Vista és Win 7 esetén pedig van ilyen a mini alkalmazások között is. Linux szintén tudja (legalábbis az Ubuntu 9.10 biztosan) ezt,csak ott a panelen tudod beállitani.

2010. márc. 30. 23:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan majd honlapra szeretnék ilyen kis időjárási képeket(ua. mint ami a tv-be van időjárás csak itt az időjárási ikonok kelenek)(h éppen esik v majd a nap süt v. borult lesz az idő!)
2010. márc. 30. 23:18
 8/16 A kérdező kommentje:

[link]

Nos, ilyenek kellenének nekem csak több féle!!

2010. márc. 30. 23:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Esetleg ez az időjárás modul? [link]
2010. márc. 31. 00:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg ha az előbbi nem lenne megfelelő akkor keresgélj itt: [link]
2010. márc. 31. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!