Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudnák létrehozni...

Hogyan tudnák létrehozni adobe photoshoppal weboldalt? és hol lehet ingyen sablonokat szerezni amik jól is néznek ki!?

Figyelt kérdés
valaki segítsen elindulni hogyan tudnám elkészíteni weboldalam!pls!
2009. aug. 7. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

photoshoppal weboldalt?

Hú,akkor milyen lehetett az előző kérdésed? :)

2009. aug. 7. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor mivel?
2009. aug. 7. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is photshoppal készítem az oldalt meg fhotofiltrevel
2009. aug. 7. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Mármint a képeket,modulokat,fejlécet,hátteret szerkeztem azokkal.
2009. aug. 7. 17:38
 5/8 A kérdező kommentje:

valaki segítene?

Regisztráltam a hupont.hu-n és szerkesztésre kattintok és ugye ott tábl. beszúrása meg kép meg iesmi!

én meg szeretném megcsinálni ezzel a photoshoppal az oldalam és h azt hova kell azt a kész anyagot beszúrni h utána oan legyen az oldalam amit csináltam vele!?

2009. aug. 7. 17:47
 6/8 anonim válasza:
ps tök alkalmas egyszerű weboldalak elkészitésére, de ezt nem lehet csak úgy néhány mondatban leirni. Vegyél v. kölcsönözz ki egy ps könyvet, abban le van irva és elsőre sikerülni fog. Sablonban nem tudok segiteni, mert én a saját ötleteimre szoktam alapozni. de nagyon jó progi a dreamweawer is, pl. én se tudok programozni, és ott is meg lehet csinálni egy egyszerűbb webet programoztási tudás nélkül is és még jobb is lesz, mint a photoshopos, mert a ps csak képeket kezel, a dreamweawerrel meg rendes szöveget is be tudsz vinni.
2009. aug. 7. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
amivel kész vagyok oldal(ps progival) azt hogyan tudom berakni a hupont.hu-ra vagy ez is benne van a könyvben?
2009. aug. 7. 17:58
 8/8 anonim válasza:
ftp-vel fel kell tölteni
2009. aug. 10. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!