Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a Tárhelyparkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Gasztroblog miatt vettem fel velük a kapcsolatot, és 10ezer fölött kéne fizetnem részletre a weboldal készítését. Az általános szerződési feltételek szerint 3 évig, ami majdnem féli millióra jönne ki, amit eléggé irreálisnak tartok. Elképzelhető, hogy valamit félreérthettem?

2016. febr. 15. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát az eléggé sok ...

Te neked nem nagy adatbázisú szerverre van szükséged, mert csak blogot akarsz futattni!

Webkészítés meg ne viccelj hogy ilyen sokért vállalják vagy attól függ hogy te most egy komplett blog rendszer megírását kérted akkor megértem az idő és rengeteg tervezés ,de ilyennel már kár foglakozni mert annyi jó telepíthető rendszer van ami 10 p és kész ... írhatod is a cikket!

Írj privit és küldök pár masik hostot akik szerintem 1/3 ennyiért adnak webtárhelyet ha gondolod!

2016. febr. 15. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne! És ezzel sokat mondtam!
2016. febr. 15. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg teljesen egyedi fejlesztest kapsz, akkor nem sok, sot olcso.

De ketlem.

Tarhely szempontjabol amugy nincs veluk baj, olcso, nem tul gyors, de hasznalhato.

Weboldal keszites szempontjabol passz.

2016. febr. 16. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én ezt kifejezetten soknak tartom, főleg úgy, hogy még ezen az áron bármikor emelhenek is.
2016. febr. 16. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!