TryFruit IT Academy-ről, van valakinek tapasztalata, véleménye?
"saját domain nélkül"
A tryfruit.com domain magyar tulajdonban van:
és mivel az oldal nevében szerepel a tryFruit, gyaníthatólag ez egy a szolgáltatások közül.
"Wordpress oldal,"
Ez nem akkora gond, rengetegen használják ezt a CMS-t - de némi statikus tartalomért tényleg ágyúval a verébre lövés esete.
Viszont ami tényleg gáz:
- semmi óraterv
- semmi referencia
- semmi az oktatókról
- semmi a cégről, aki szervezi a képzést (OM-azonosító? Felnőttképzési nyilvántartási szám?)
- az ürlapok Google Docs-ban készültek (és ők webfejlesztést oktatnak?)
Köszi az érdeklődést, én a tryFruit Kóder Akadémián dolgozom.
- Tettem ki bővebb infót a honlapra, ami remélem válaszol a kérdéseidre.
- Ha dobsz egy emailt az ügyfélszolgálatunknak, szívesen összekapcsollak olyanokkal, akik már nálunk tanulnak egy ideje, tőlük is tudsz kérdezni.
Érdekes az árszabásuk... amikor rátaláltam az oldalra 2500 volt havonta ez volt kb nyár elején. Másnap jelentkezni akartam nézem 5000/hó hirtelen. Na mondom sebaj, de inkább nyár végén kezdeném el úgy is szabadság, miegyéb. Ma ránézek az oldalukra és ugyan az a csomag ma már 9850/hó.
Ezt természetesen megtehetik azt csinálnak amit akarnak, de, hogy nagyon nem teszi őket szimpatikussá az is biztos, pedig az elképzelés és maga a tanfolyam is az ingyenes leckék alapján egész jó lenne.
Én elkezdtem náluk egy ingyenes bevezetőtanfolyamot, de a fizetős részig már nem fogok eljutni, mert úgy néz ki, hogy az egyik oldal, amin regisztrálni kell megfertőzi valamivel a számítógépeket, ami blokkolja az internetkapcsolatot. Persze nem akarok vádaskodni, de ez a probléma azóta fordul elő a gépeken, amióta felléptem arra az oldalra.
Emellett az oktatás minősége is hagy némi kívánnivalót maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!