Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Frontend fejlesztő munka...

Frontend fejlesztő munka teszt feladat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nemrég visszajeleztek egyik frontend fejlesztői állásról, melyre jelentkeztem, és küldtek egy teszt feladatot is, melyet ha megoldok, akkor elmehetek hozzájuk megbeszélni a további teendőket. Ez persze nem meglepő, többször is kellett teszt feladatokat oldanom, azonban ez a mostani kicsit szokatlan nekem.

Elküldték egy késznek tűnő weboldal forráskódját, van beállítva css, ill. javascript effektek is vannak benne, és egész szépen meg van szerkesztve.

Tehát nem igazán tudom, mit kell vele kezdenem, leírást nem küldtek hozzá, és nem akarok rákérdezni, félve attól, hogy ezzel rossz pontokat szerzek magamnak.

Mi a véleményetek, esetleg akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, szerinte mit kellene tennem?

2016. febr. 9. 22:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Naja, nem egyszer futottunk már bele olyanba, hogy a developer félt kérdezni, hanem választott egy utat, aztán x óra fejlesztés után amikor villantania kellett vagy semmit nem tudott felmutatni, vagy teljesen félreértette a taszkot.
2016. febr. 12. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!