Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Meg lehet e oldani, hogy...

Meg lehet e oldani, hogy SMS-sel, vagy hasonlóan egyszerű módszerrel fizessenek a honlapomon pl. az USÁ-ból?

Figyelt kérdés

Megoldható az SMS-sel fizetés külföldről? vagy bankkártyával valahogy.

A Paypal-lal nem nagyon lehet webes szolgáltatásokért fizettetni úgy tudom.

2010. márc. 28. 00:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Dehogynem, csak nehezebb lekodolni. Ha csinalsz egy fuggvenyt, ami mailt olvas, ellenorzi, hogy a paypaltol jott-e (mailcim es szerver), es eltarolja a db-ben egy doubleban, mennyi penz jott, akkor nyert ugyed van.

19/F

2010. márc. 28. 01:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenhol Paypalt használnak erre.
2010. márc. 28. 01:10
 3/9 A kérdező kommentje:

És ez hogy menne? A Paypal ellenőrzi, eldönti, hogy jó e az a kép, videó vagy hanganyag amit a pénzért cserébe szolgáltatok, és megengedi, hogy fizessenek nekem rajta keresztül? Mennyire szokott ez gördülékenyen menni?

Minn múlik, hogy amit adok a pénzért cserébe, az jó e a Paypalnak?

2010. márc. 28. 01:36
 4/9 anonim ***** válasza:

A paypal leszarja mit adsz, az csak egy közvetítő

köze nincs a te bizniszedhez más tekintetben

2010. márc. 28. 08:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha leszarja, hogy mit adok, akkor miért van az a dispute, ha valami nem tetszik a vevőnek, ha nem jó amit kap?
2010. márc. 28. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát azt a vevő dönti el nem a paypal...
2010. márc. 28. 14:48
 7/9 A kérdező kommentje:

És ezek a viták hogy mennek, ki kap igazat és ki dönti el, hogy kinek lesz igaza és mi alapján?

Ha odaírom, hogy mindenki a saját felelősségére fizet, és nem vállalok semmilyen garanciát a minőségért, akkor mindig nekem lesz igazam?

2010. márc. 28. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
elsőnek: csak szólok, hogy a Paypalnak van nagyszerű API-ja erre a célra és nem is túl bonyolult integrálni. Az, hogy mit adsz el, nem érdekli a Paypalt, viszont a vevő reklamálhat, amit aztán egy direkt erre létrehozott bizottság vizsgál ki.
2010. márc. 28. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:

És ez a bizottmány mi alapján dönti el, hogy kinek van igaza? Pl. ha én énekelek és azt lehet letölteni pénzért, és a vevőnek nem tetszik, akkor hogy dönt a bizottság?

Vagy csinálhatok olyat, hogy támogass engem mint a rabló politikusok áldozatát?

Aztán reklamálhatnak utólag, hogy nem is loptak tőlem a politikusok?

2010. márc. 30. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!