Meg lehet e oldani, hogy SMS-sel, vagy hasonlóan egyszerű módszerrel fizessenek a honlapomon pl. az USÁ-ból?
Megoldható az SMS-sel fizetés külföldről? vagy bankkártyával valahogy.
A Paypal-lal nem nagyon lehet webes szolgáltatásokért fizettetni úgy tudom.
Dehogynem, csak nehezebb lekodolni. Ha csinalsz egy fuggvenyt, ami mailt olvas, ellenorzi, hogy a paypaltol jott-e (mailcim es szerver), es eltarolja a db-ben egy doubleban, mennyi penz jott, akkor nyert ugyed van.
19/F
És ez hogy menne? A Paypal ellenőrzi, eldönti, hogy jó e az a kép, videó vagy hanganyag amit a pénzért cserébe szolgáltatok, és megengedi, hogy fizessenek nekem rajta keresztül? Mennyire szokott ez gördülékenyen menni?
Minn múlik, hogy amit adok a pénzért cserébe, az jó e a Paypalnak?
A paypal leszarja mit adsz, az csak egy közvetítő
köze nincs a te bizniszedhez más tekintetben
És ezek a viták hogy mennek, ki kap igazat és ki dönti el, hogy kinek lesz igaza és mi alapján?
Ha odaírom, hogy mindenki a saját felelősségére fizet, és nem vállalok semmilyen garanciát a minőségért, akkor mindig nekem lesz igazam?
És ez a bizottmány mi alapján dönti el, hogy kinek van igaza? Pl. ha én énekelek és azt lehet letölteni pénzért, és a vevőnek nem tetszik, akkor hogy dönt a bizottság?
Vagy csinálhatok olyat, hogy támogass engem mint a rabló politikusok áldozatát?
Aztán reklamálhatnak utólag, hogy nem is loptak tőlem a politikusok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!