Azt meg lehet oldani, hogy egy menüpont ne csak egy új aloldalra pozicionáljon el, hanem még annak az aloldalnak a megfelelő helyére is görgessen?
Figyelt kérdés
Külön tudom, hogy hogy működik. Azonos oldalon egy divhez oda tudom görgetettni...2016. jan. 21. 18:02
1/8 anonim válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszites__7520618-azt-meg-lehet-oldani-hogy-egy-menupont-ne-csak-egy-uj-aloldalra-pozicionaljon-e#rosszkerdes
2/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Ez ugyanazon az oldalon ugrik fel. De hova,és mit illesszek be, ha a div, amihez ugrani szeretnék, egy másik oldalon van?
Főoldalról egy aloldal pl termékek div-re akarok ugrani.
2016. jan. 21. 19:35
5/8 anonim válasza:
Asszem így:
<a href="masik.html#horgony>LINK</a>
Természetesen a horgonynak léteznie kell a másik doksiban.
G.
6/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom. Erre tippeltem volna, ha próbálkoztam volna...
2016. jan. 21. 20:13
7/8 anonim válasza:
Akkor miért nem próbálkozol, mielőtt kérdezel? Sokkal hamarabb megtanulnál úgy.
8/8 A kérdező kommentje:
Működik.
Gyakorlatilag csak próbálkozok és abból tanulok. :)
De van mikor már elegem lesz...
2016. jan. 22. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!