Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan érhetem el, hogy az...

Hogyan érhetem el, hogy az elemek mindig ugyanazon a helyen maradjanak, akármekkora képernyőn nyitják meg az oldalt?

Figyelt kérdés
Bocsánat, lehet hogy volt már ilyen kérdés, de nem találtam. Most kezdtem tanulgatni a webszerkesztést és eddig egész jól is ment, de elakadtam. Lehet, hogy az egészet rossz irányból közelítettem meg, de leírom pontosan mi a gond. Menüsort akarok csinálni, ezért photosopban megszerkesztettem a "gombokat", majd egy <div class="gombok"> dobozba beleraktam mind a négyet, úgy hogy ha egyikre kattintok akkor átirányítson a következő oldalra. Ezután beállítottam, hogy az egész a felső sorba kerüljön közvetlenül a logó után. Nagyon örültem mikor mindez kész lett, mert az én laptopomon pont úgy nézett ki, ahogy akartam. De aztán leteszteltem apukám gépén, aztán telefonján, aztán a tévén, és sajnos ott már borult az egész összevissza tördelte, pakolgatta az elemeket torlódtak, meg minden. Mit kell csinálni, hogy ez ne történjen? Megpróbáltam azt is, hogy pixelek helyett százalékos arányt adtam meg mindenhol, de ugyanúgy összenyomja. A pozíciónak azt írtam hogy absolute. Próbáltam azt is, hogy fixed, de az nem erre való mint kiderült.
2015. dec. 16. 10:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
rakd fel valahova a kódot légyszíves, jsfiddle-re vagy akárhova
2015. dec. 16. 10:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Sikerült. :) Köszönöm a válaszokat. Különösen kiadsam333 nevű felhasználónak. :)
2015. dec. 16. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Esetleg ViewPort !?

[link]

2015. dec. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!