CSS-ben mit írjak át vagy hozzá még?
Figyelt kérdés
A reszponzív alapokat értem (vagy mégsem?), százalékban adtam meg a div-ek szélességét, viszont a kérdésem az lenne, hogy pl. van 4 div egymás mellett (25%), az teljes képernyőn oké, de az lenne a cél, hogy ha kisebb lesz a képernyőméret, akkor egymás alatt legyen 2-2 (50-50%), szabályosan, és ne egymás alatt az adott szélesség %-ban.2015. dec. 15. 15:17
1/3 anonim válasza:
/* Desktop */
.myBox { width: 25%; }
/* Tablet */
@media all and (max-width: 1000px) {
.myBox { width: 50%; }
}
/* Mobil */
@media all and (max-width: 500px) {
.myBox { width: 100%; }
}
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a szélességet pixelben én is megadhatom gondolom, van valamilyen univerzális megoldás rá, vagy minden eszköztípushoz (gyakori felbontásokhoz) kell igazítani, azaz egyenként?
2015. dec. 15. 18:12
3/3 anonim válasza:
a max-width alatt tudod megadni, hogy pl. 1000 px -ig ez,
aztán alatta 500 px -ig amaz legyen, előtte pedig hogy 1000 px felbontás felet mi...
én pár méretre szoktam optimalizálni, hogy nagyjából jó legyen.
1200px felett PC, notebook. (ma már kevés van ami alatta van.)
900px -ig a nagy tábla gépekhez állva, vagy normál fekve.
600px -ig a kisebb táblagépek állva, vagy mobilok fekve,
400px -ig pedig mobilok állítva.
(ez többnyire mindent lefed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!