HTML-ben hogy lehet nagyon pontosan pozícionálni a szövegt?
Az ilyen emberektől szoktam falra mászni. Nem tudja mi az, de olyat nem akar! :D
Mint a gyerek, aki azért nem eszi meg az ebédet mert "főzeléknek" hívják. Ha úgy rakod elé, hogy "kicsit sűrűbb lett a krémleves" akkor pedig két pofára tömi be... :) Vagy az unokahúgom, aki minden húst megeszik, ha azt mondod rá, hogy csirke.
Szóval a lényeg, hogy a html-be ágyazott css az css. Az arrogancia helyett ha megeresztesz egy google keresést és utána nézel mi ellen tiltakozol, akkor lehet hamarabb kapsz értelmes választ. Viszont rendkívül jót röhögtem! Köszi! :)
u.i.: az inline style egyébként egy kerülendő dolog és ne használd. azért nem ajánlotta senki sem, mert ha ez a fajta megoldás rögzül beléd (rosszul) akkor később sokat fogsz szívni.
-áttekinthetetlen lesz a kód
-később sokkal macerásabb lesz módosítani, mert egyenként, elemenként kell
-teljesen felesleges redundáns kódok tömkelege lesz az eredmény
-utóbbiból következik a nagyobb fájlméret és nagyobb adatforgalom
Akinek mindenféle háttérismeret nélkül megszülettek az agyába ezek az okoskodások és profi sztorik azoknak meg én köszönöm, hogy röhöghettem. EGy segítséget kértem és nem volt egy csepp arroganciám sem amíg ti ezt nem villogtatták meg felém. Onnantól kezdve lettem bunkó, hogy ti azok lettetek ;)
Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.. Remélem, ha nektek lesz szükségetek segítségre akármivel kapcsolatban mindenki hozzátok vágja hogy arrogáns bunkó f@$z és ha még reagáltok rá akkor még g€ cik is lesztek. Én normálisan kérdeztem majd megjöttek az arrogáns bu zik akiknek az egója nem tudta elviselni, hogy valaki visszaszólt nekik. Ha ennyi feles energiátok van, akkor menjetek edzőterembe levezetni. Aki meg segített annak köszönöm...
"HTML-ben hogy lehet nagyon pontosan pozícionálni a szövegt?
CSS válaszok nem érdekelnek csak kizárólag html..."
Majd miután többen közölték, hogy CSS nélkül nem fog menni, elkezdtél okoskodni, hogy márpedig de és te jobban tudod.
Ezek után mit vársz? Inkább örülj, hogy volt, aki még ezek után is hajlandó volt elmagyarázni.
"CSS válaszok nem érdekelnek csak kizárólag html"
"lehet htmlben is csak én már az őskorban csináltam és elfelejtettem hogyan kell a css-hez pedig nincs kedvem megtanulni mert belenéztem és elég bonyolult a használata"
"1 mondtam, hogy css nem érdekel 2 ez mitől pontos pozícionálás?"
Szerintem ez igenis kissé arrogáns...
De igazából mint mondtam, nem ez a része ami kiakasztó, hanem úgy nyilatkozol valamiről, hogy fogalmad sincs róla miaz! Ha pedig valaki megpróbálja elmagyarázni, hogy szükséges hozzá (mert nem feltételezte senki sem, hogy te nem tudod, hogy a kettő egy és ugyanaz, hiszen ha ennyire nyíltan tiltakozol ellene, akkor jogosan hisszük, hogy tudod miről beszélsz) akkor nekiesel, hogy te már mondtad hogy ez nem érdekel!
"Köszi. Amit nekem mutattak css-t, hogy mennyivel jobb az teljesen más volt. Az leginkább egy c-s programozásra emlékeztetett."
Nem tudom, mit láttál, de ha megnézted amit a #6-os válaszoló belinkelt (nyilván megnézted, hiszen kritizáltad is) akkor jól láthattad, hogy ez nem hasonlít a c nyelvre!
Ezek után nyilván kinevetlek. Volt olyan kérdés is régebben, hogy laptopot venne az illető, de mindenképp legyen beépítve office is! Próbáltam finoman elmagyarázni, hogy az egyik egy program (bármilyen paramétereiben megfelelő) laptopra telepíthető, tehát külön is megveheti hozzá így van olyan laptop ami ár/érték arányban jobb és ha megveszi hozzá az office-t akkor olcsóbban is jön ki. Közölte, hogy nem jó, mert nincs BENNE az office és ő nem ilyet akar... hát nyilván kiröhögöm! Más dolog ha valaki valamit nem tud, és az is más ha köti az ebet a hülyeséghez a felhomályosítás után is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!