HTML-ben hogy lehet nagyon pontosan pozícionálni a szövegt?
Figyelt kérdés
CSS válaszok nem érdekelnek csak kizárólag html...2015. dec. 14. 17:43
2/29 A kérdező kommentje:
lehet htmlben is csak én már az őskorban csináltam és elfelejtettem hogyan kell a css-hez pedig nincs kedvem megtanulni mert belenéztem és elég bonyolult a használata
2015. dec. 14. 17:47
3/29 anonim válasza:
Na én most kimegyek és elszívok egy füves cigit... :D
4/29 anonim válasza:
1 div letétele nem nehéz.. de ahogy érzed
5/29 A kérdező kommentje:
xD :D Normális válaszok?
2015. dec. 14. 18:11
7/29 anonim válasza:
Ha a HTML-en túl sem akarsz jutni, akkor igazából nem mindegy?
Csak HTML-el manapság már az égvilágon semmit nem lehet csinálni.
8/29 A kérdező kommentje:
1 mondtam, hogy css nem érdekel 2 ez mitől pontos pozícionálás? Választhatok, hogy jobbra balra vagy középre akarom igazítani a szöveget.
2015. dec. 14. 18:28
9/29 anonim válasza:
"css-hez pedig nincs kedvem megtanulni mert belenéztem és elég bonyolult a használata"
Ha a CSS-t bonyolultnak látod, akkor fölösleges foglalkoznod az egésszel.
10/29 anonim válasza:
#8 Annál pontosabb nincs is, hiszen vagy pontosan jobbra, vagy pontosan balra, vagy pontosan középre fogja rakni, ráadásul böngészőtől függetlenül. :)
Egyébként szerintem már eleget trollkodtál, irány fürdeni mert lassan kezdődik az esti mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!