Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A www.obserweb.eu -n (webstati...

A www.obserweb.eu -n (webstatisztikai látogatottságelemző) szeretném regisztrálni a weblapomat, de nem tudom hogyan és hová kell beilleszteni a kódot. Ezt hogyan és hová kell tennem?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 22:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

dexter:

Jártas vagy html programozásban? ha igen akkor oda illeszd be a kodot, ahol szeretnéd megjeleniteni, he nem, akkor ird le, hogy milyen modon készitetted el az oldaladat.

2010. márc. 22. 22:33
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem én készítettem az oldalt és nem találom aki csinálta :(
2010. márc. 22. 22:35
 3/22 anonim ***** válasza:

dexter:

ujujj:) megvannak a html,htm esetleg php kiterjesztésű fájlok neked, melyek a tárhelyen vannak? tudsz ftp-n keresztul csatlakozni a tárhelyhez?

ha igen:

-az index.html vagy index.htm, esetleg index.php fájlt nyisd meg egy szovegszerkesztővel. A kódrészletet, melyet a webstatisztika oldal adott, helyezd el ezen file-ok valamelyikének közepére, lehetőled egy </div> tag elé. Ezután, töltsd vissza a tárhelyre, és bongészővel nézd meg az oldaladat. Ha sikeres volt a muvelet, valahol a honlapodon meg fog jelenni a szamlalo, bizonyara nem ott ahol te szeretted volna, de ha végigfutod az index.* fájlodat, a szovegekbol megtudhatod, hogy körübelül merre kell elhelyezned a szamlalot.

ha nem:

... inkabb valaszolj elöszor:P

2010. márc. 22. 23:30
 4/22 anonim ***** válasza:

Dexter, ez egy anonym oldal, minek biggyeszted mindenhova oda a nickneved? Nő tőle az e-penis?

Amúgy inkább használj Google Analytics-et, a Google-nak vannak helyes kis magyar nyelvű útmutatói is ha valamit nem tudsz.

2010. márc. 23. 11:34
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszi Dexter! Sikerült megoldani.

Az előttem szólónak: A google Analytics sajnos nem olyan részletes mint a fent említett oldal és itt is le van írva normálisan, sőt még videó is van nekik fent erről, csak nem néztem szét először. Ja és ezek is magyar nyelvűek.

2010. márc. 23. 17:45
 6/22 anonim ***** válasza:

Kedves 11:34! nem motival az anonym segitségnyujtas. Uj vok itt, szal nem gondoltam volna, h ez zavarni fog vkit. Szerintem csak a kérdezők szeretnének névtelenek maradni.

22:33 és 23:30 voltam

2010. márc. 23. 18:46
 7/22 anonim ***** válasza:
Ez az Obszarweb ritka nagy fos. Pár napja fel is tette valaki a kérdést, hogy ki mit gondol róla. Miután részletesen kifejtettem a nevetséges hibáit, reggelre már letöröltette a kérdést :D. Az Analytics sokkal de sokkal részletesebb mint ez a talicska szar, csak elárulom. Nem tudom te mit néztél, ha kijelented hogy az Obszarweb többet tud.
2010. márc. 27. 23:20
 8/22 A kérdező kommentje:
Szeretném, ha bővebben kifejtenéd a véleményed, mert enélkül mindenki csak "szájkaratés" . Én alá tudom támasztani amit írok, de szívesen olvasnám a Te kifejtett véleményed is.
2010. márc. 28. 23:34
 9/22 A kérdező kommentje:
Még annyit az előzőhöz, hogy légyszi írd már le azt is, hogy mivel tud (szerinted)többet a google-s elemző?
2010. márc. 28. 23:38
 10/22 anonim ***** válasza:

Az Obserweb front oldala is több hibát tartalmaz. Elvárható lenne egy statisztikával foglalkozó oldaltól hogy a kódja legyen valid. Szerintem. Amiért az Obserwebnél fizetni kell azt megkaphatod az Analytics-tól ingyen. Regisztrálj és meglátod, hogy sokkal több mindent tud és sokkal jobban. Az előnye többek között az is, hogy az összes többi Google szolgáltatással kényelmesen együtt tudod használni. Az Obserweb nekem több szempontból is komolytalan. Még csak a stíluslapok sincsenek egyenre igazítva, azért ez elég nagy baki. Az oktatóvideós beágyazások rosszak. WMP-s formátum választása esetén egy végtelen ciklus pörög az oldal alatt ami nem elegáns megint csak. A logójuk borzalmasan eltér a dizájntól, semmi tipográfiai érzék. A helyzetbemérő kisbanner nagyon pontatlan, iszonyatosan pontatlan. Ja és a logó ott is eltérő. Ez imázs szempontból nem igazán segít építeni a brandet. Komolytalannak hat ha minden egyes grafikai elemnél más és más a meghatározó jegy. A nyelvválasztás kint van az oldalukon, holott nem is lehet nyelvet választani. Akkor meg minek? Ja persze sikeres regisztráció esetén eltűnnek a kis zászlók. A regisztrációs űrlapnál simán lehet kamuadatokkal regisztrálni. 2 perc alatt oda lehetne nyomni egy captcha-t dehát miért is törődnének vele nem? Felesleges jQuery scriptek vannak az oldalba ágyazva. Erre bezzeg volt idejük.

A keresőmotorba való regisztrálás mint elérhető plusz funkció nem jelent semmit. Az hogy a Google és egyéb más keresőkben bejegyzésre kerül az oldal, még nem lesz optimalizálva, nem lesz az elsők között, tehát semmi SEO értéke nincsen. A védelem a hacker támadások ellen meg megint egy ködösített fícsör szerintem. Legalábbis egyáltalán nincsen kifejtve, hogy mit jelent és kétlem, hogy egy beágyazott tracker kód kivédené a hacker támadásokat. A beregisztrálható oldalak száma is fizetéstől függ - az Analyticsben fizetés nélkül is regisztrálhatsz amennyit akarsz. Mondjam még?

2010. márc. 29. 13:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!