Melyik weboldalkészítőt ajánlod?
Azokra az ingyenes sablonoldalakra gondolok, amit csak fel kell tölteni saját tartalommal.
Kritériumok: Engedhessek rá reklámot, aminek a bevételeit én kapnám.
A webhely szolgáltató ne sajátíthassa ki a weboldalam, ha esetleg megtetszene neki az ötlet.
Totál nem értek ilyenekhez, csak van egy ötletem és szeretném ha az esetleges bevételeket és az ötletet nem nyúlnák le.
Dot.tk domain, ingyentárhely, meg WordPress.
Ez van ingyé', de hogy ezzel pénzt nem fogsz keresni, az ziher.
G.
> A webhely szolgáltató ne sajátíthassa ki a weboldalam, ha esetleg megtetszene neki az ötlet.
Egyik webhelyszolgáltató sem fog lecsapni az 5 év múlva is csak havi pár Forintot hozó reklámbevételeidre, hidd el. Kicsit nagyobb profitot termelnek maguknak.
.tk -t lenyúlja ha picit nagyobb forgalmat produkálsz, gyakorlatilag az ingyenes domaint, fizetősbe sorolja, és normál domain ár többszörösét kéri.
Bármelyik ingyenes tárhelyen, vagy ingyenes CMS rendszerbe helyezhetsz el saját hirdetést (is).
Szolgáltatók ettől függetlenül sajátjukat is be helyezi, az oldaladra... (ezért ingyenes)
Amúgy meg olyan forgalmat kell generálnod, bevételszerzéshez, aminek kiszolgálásához az ingyenes dolgok harmat gyengék.
(Nekem pl. annyi bevételt hoz, a napi ~1500 -as látogatottságú oldalam, hogy önmagát eltartja, azaz nekem nem kerül plusz pénzbe)
hm. Én személy szerint és jó tapasztalatból a notepad++ nevű programot és a 10 ujjadat ajánlom.
Mellesleg attól, hogy van sablonod, nem lesz se domained se webtárhelyed. Webtárhelyet tudsz bérelni ingyen is a hostingernél, egész jó szolgáltatás. Viszont domaint nem fogsz kapni ingyen (évi 2-3 ezer) max aldomaint, mint pl.: atw.hu (weboldalad.atw.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!