Melyik weboldalkészítőt ajánljátok és miért?
magamat ajánlom..mert jó vagyok..
cms-re gondolsz amúgy vagy ilyen szerencsétlen rakdösszeaweboldalad2percalatt oldalak trial verziójára?
Notepad++ -t!
Kicsi, gyors, ingyenes program.
Intelligens kód kiegészítés, és szöveg kiemelés.
Sok elérhető plugin megkönnyíti az oldal szerkesztését.
Hátránya:
Nem WYSIWYG szerkesztő, béna kezdő amatőröknek csak egy izé erre a feladatra-
Egy webfejlesztő sem ajánlana tiszta szívvel olyan weboldalösszekattintgató oldalt, amire te gondolsz. Ha mindenképpen ragaszkodsz az igénytelenséghez bármelyiket választhatod.
Ha egy kicsit igényesebb oldalt szeretnél próbálj ki egy ingyenes cms-t (joomla, wordpress...).
Ha üzleti céllal kell weboldal, akkor viszont felejtsd el az ingyenes megoldásokat, mert azok csak rontják a boltot.
Ha ingyenes és jó weboldalt akarsz, akkor viszont tanulj sokat, és írd meg magad a weboldalt profik által is használt eszközökkel. Ez persze a hosszabbik út, sok kitartást és tanulást igényel.
@H.Tibor87: Esetleg még jó választás lehet a Sublime Text is!
Ugyan ezeket tudja és még egész kellemes a kódkiegészítője, no meg a több soros szerkesztés is elég kényelmes dolog.
Nehezen konfigurálható?
Ugyan dehogy. :)
Illetve előnye, hogy BÁRMI konfigurálható rajta.
vi
mert az jo (meg syntax highlight is van benne, ha jol allitod be)
Ha értesz legalább a HTML-hez, akkor a magam részéről a Notepad++ mellett tenném le a voksomat,
én is amatőr célokra, pluginek nélkül használom, kódkiegészítés, meg egyebek nélkül.
a syntax highlight viszont alapból benne volt, az sokat segít, ha mondjuk valid kódot akarsz írni, és nincs a kisujjadban a dolog.
(régebben dolgoztam még Arachnophiliával is, az is hasonló képességekkel bírt)
ha viszont nem értesz a htmlhez, és nem is érdekel a valid, átlátható kód (abszolút nem javaslom!!), akkor pl. a MS SharePoint Designer egy kényelmes megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!