Ismertek-e ilyen alkalmazást vagy weblapot, ahol meglehet ezt valósítani?!?!
Sziasztok!
Már 1 éve üzemeltettem online rádiómat, és azóta a támogatóknak köszönhetően új weblapunk lett. SmS falunk már elavult, így elkezdtünk egy újat gyártani. Ez eddig minden okén megy. Szeretnénk a normális sms küldési, illetve fogadási rendszer melett, egy a honlapunkon keresztül küldhető levelet is. Pontosabban arra gondolok: Feljönn valaki az oldalra. A megfelelő űrlapon keresztül üzen nekünk, amit a müsorvezetők látnak CSAK! Azon belül tudna színeket állítani (piros=bemondás stb.) az nagyon nagy segítség lenne. Lehet hogy kicsit bonyolultan irtam meg.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Trollok kerüljenek!
Ne privátba!
Üzenőfalnak hívják az ilyent.
Közben tegnap találtam egy megfelelőt, csak az a kár, hogy valami véget a FTP tárhelyemre nem engedi a Wordpresset telepíteni. De már a szolgáltatóval felvettem a kapcsolatot. Ha valaki tudna ajánlani hasonlót, nagyon megköszöném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!