Szálodának weboldal, melyik honlapmotor lenne a legmegfelelőbb?
Egy száloda részére szeretnék csinálni weboldalt. A lehetőségek között akarom hogy legyen szoba rezerváció ablak, galéria és egyéb információs lapok.
Szerintetek erre melyik honlapmotor felelne meg a leginkább? Melyik honlapmotor lenne a legmegfelelőbb?
Gondolkoztam a PHP-Fusionon, de viszont nem találtam ilyen rezervációs plugint. Ajànlanátok nekem ilyen kiegészítőket amennyiben szerintetek megfelel a PHP fusion.
A segítséget előre is köszönöm!
További szép vasárnapot kívánok.
Alapvetően azt javasolnám, hogy egy keretrendszer segítségével írj egy célnak megfelelőt. Persze ez több munka lenne...
Olcsóbb és egyszerűbb megoldás a WP, szerintem ahhoz rengeteg minden van, ha pedig nincs, akkor meg kell írni. (Még a plugin íráshoz is van sok tutorial.)
Arra viszont ügyelj, hogy ne ilyen "modern, design" oldalt hozz létre, amiben több a js, mint a tartalom! Kevesebb csicsa, több funkcionalitás! (Ezt csak azért mondom, mert nagyon elszaporodtak a semmitmondó 1 oldalas design oldalak, amiken nulla tartalom van, de legalább összeszarja magát alatta a böngésző mire betölti.)
Ja, és a szálloda az két L! :)
WP -ben keresgélj, van pár fizető kész CMS is, az is WP -re épül.
Amúgy tapasztalatom szerint iszonyú lomha lesz... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!