Miért nem frissül a tartalmam?
Sziasztok!
Gyakorlásképpen csinálok itthon egy ilyen kis iwiw-szerű dolgot, és eddig belépés után a menüben adatlap, adatok szerkesztése és kilépés volt, viszont most kiegészítettem egy keresés-sel, illetve kiírja, hogy hány ismerős van, és hogy ki jelölt be, ha van visszaigazolatlan kapcsolat. A probléma csak az, hogy amikor belépek, akkor az előző állapotot mutatja (keresés, ismerősök és jelölések nélkül). A friss állapotot csak azután mutatja ha ráfrissítek. Ez miért van? Miért nem jön be egyből a friss tartalom?
-Sütiket töröltem - nem segített
-Kínomban már újra is indítottam a gépet - az se
Segítsetek plíz:S
Köszi
Az adatbázisban minden rendben?
Rendesen eljutnak a táblába az adatok?
Mit íratsz ki a sütikbe?
Min fejlesztesz? Wamp?
minden rendesen eljut, és egy user_id-t íratok ki asszem, mert session-özök
wamp-on nyomom, jah
Meg kellene mondanod a böngészőnek a vissza eventre, hogy az adatok lejártak és frissítsen. Gondolom ugyanarra a lapra navigál vissza, mintha mi sem történt volna és nem kéri le megint a táblából az új cuccokat.
De hát ez elég specifikus probléma is lehet, itt tippekkel csak megközelítő tanácsokat tudok adni.
a táblából lekéri, egyszerűen ha beírok egy sima linket html-ként a kódba, akkor az is csak frissítés után jelenik meg
arra gyanakszom, hogy bent van cache-ben, csak nem tom, hogy hogy kell törölni, ha az újraindítás se segít...
Anélkül, hogy nem látnánk az elküldési/belépési mechanizmust elég nehéz segíteni. Próbáld meg a html fejlécébe a <META HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-CACHE"> sort betenni, így nem fogja cachelni a sort.
Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor próbáld meg azt, hogy az adatbázisba írás után egyszerűen újratölteted az oldalt (php-vel vagy js-tel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!