Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A regisztrációs és login...

Martin135 kérdése:

A regisztrációs és login rendszeremnek keresek ingyen tárhelyt, eggyet találtam a worldpresst de nem tuudom hogy kell használni?

Figyelt kérdés
Valaki megmondja hogy kell feltölteni?Vagy egy egyszerűbb tárhelyt.

2015. nov. 7. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
worldpress és további nyalánkságok
2015. nov. 7. 22:20
 12/20 A kérdező kommentje:
Azt hogy tudom megnyitni?
2015. nov. 7. 22:40
 13/20 anonim ***** válasza:
2015. nov. 7. 23:00
 14/20 A kérdező kommentje:
KÉP,smiley,stb..DE a mappákat is?
2015. nov. 8. 08:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Kész,mindent feltöltöttem.Most hogy tudom megadni hogy mi legyen a neve a fotumnak?
2015. nov. 8. 10:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Boccs a *forumnak
2015. nov. 8. 10:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Hogy tudom még nyitni pl.notepad++-ból?
2015. nov. 8. 11:00
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez az oldal nem egy iskola. Elsősorban arra van, hogy ha valahol megakadsz, akkor reménykedsz hogy az egy olyan probléma ami már másoknál is előjött, és tudják hogy mi rá a válasz. Neked iskolára van szükséged.

Első körben: [link]

Amennyiben nem tudsz angolul, akkor az első kör előtt:

pl... [link]

Amennyiben a fenti dolgok ujdonságként hatnak, akkor tanuld meg a google használatát is. Ha mindezekkel megvagy, már lehet hogy nem is lesz kérdésed, ami megválaszolásra vár.

2015. nov. 8. 11:26
 19/20 A kérdező kommentje:
A mappàkba vannak képek,stb..
2015. nov. 8. 12:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez az oldal nem egy iskola. Elsősorban arra van, hogy ha valahol megakadsz, akkor reménykedsz hogy az egy olyan probléma ami már másoknál is előjött, és tudják hogy mi rá a válasz. Neked iskolára van szükséged.

Első körben: [link]

Amennyiben nem tudsz angolul, akkor az első kör előtt:

pl... [link]

Amennyiben a fenti dolgok ujdonságként hatnak, akkor tanuld meg a google használatát is. Ha mindezekkel megvagy, már lehet hogy nem is lesz kérdésed, ami megválaszolásra vár.

2015. nov. 10. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!