Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehetne ilyen bank...

Hogy lehetne ilyen bank system szerűséget készíteni? (Videót vagy kódot is elfogadok. )

Figyelt kérdés
A készpénz a $penz , a bankba ami van pénz az pedig a $bankpenz. Ebből kéne egy olyat csinálni, hogy egy <input type="text" name="penz"> ide beírja azt amit beakar rakni a bankba, tőle elveszi és a bankba berakja.

2015. nov. 5. 14:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tragédia.
2015. nov. 5. 22:28
 12/18 A kérdező kommentje:

if(isset($_POST["letet"])) {

if($money < $_POST["money"]){

echo "Nincs ennyi pénzed!";

} else

{

mysql_query("UPDATE `accounts` SET `money`=`money`-".$_POST['money']." WHERE `id`='".$userID."'");

mysql_query("UPDATE `accounts` SET `bankmoney`=`bankmoney`+".$_POST['money']." WHERE `id`='".$userID."'");

flush();

}

}

Végül nekem így sikerült megoldalni. Mennyire jó, mennyire biztonságos? Mennyire lehet ezt kijátszani?

2015. nov. 7. 07:39
 13/18 Tengor ***** válasza:

Mi történik, ha a pénz mezőbe a következőt írom (>> és << nélkül)?

>>0; DELETE * FROM accounts;<<

Nah, mennyire biztonságos?

2015. nov. 7. 08:37
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát ezt sajnos nem tudod beleírni ide.

<input name="money" type="number">

2015. nov. 7. 09:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Amit kérdésbe írtam az nem teljesen van úgy mint ahogy ezt én már megírtam. Nem nagyon szeretek weboldalt magyarul írni mert angolul hamarabb eszembe jutnak a dolgok.
2015. nov. 7. 09:17
 16/18 Tengor ***** válasza:

A nagyobb böngészőkhöz van REST kliens. Ezekkel többek között a POST és GET metódusok tartalmát úgy állítod össze, ahogy jónak látod.

Teljesen mindegy, hogy a HTML-ben, JS-ben milyen korlátozást végzel, a szerver oldali ellenőrzéseket nem szabad lespórolni.

2015. nov. 7. 09:21
 17/18 anonim ***** válasza:

> Hát ezt sajnos nem tudod beleírni ide.

> <input name="money" type="number">

Chrome-ban:

1. Jobb klikk -> Elem megtekintése

2. Dupla klikk a type attribútumra

3. Átírom "text"-re

Mindez 6 másodperc volt.

MINDENT ellenőrzünk szerveroldalon.

2015. nov. 7. 10:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Én próbálkoztam és átírtam textre úgy hogy elem megtekintése és azon keresztül, de ha egy betűt is írtam bele egyből azt írta ki hogy nincs ennyi pénzed. Akármelyik gombra kattintottam.
2015. nov. 7. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!