Melyik egér érné meg jobban? (linkek a leírásban)
Három "játékosabb" felfogású egeret néztem ki az lenne as kérdésem hogy szerintetek melyiket érné meg legjobban megvennem?
az egyik használt de ebben az árban van. Fontos hogy csak Casual Gamer vagyok úgyhogy nincs szükségem nagyon durva cuccokra csak olcsó legyen és viszonylag jó :D
Melyik lenne a legjobb?
"Játékosabb felfogású"...ez tetszett!
A legfelső egeret bármelyik kínai webshopban megkaphatod 10 dollárért, a tisztelt hirdető még keres is rajta egy ezrest. A másik kettő simán vacak, de ahogy az előző válaszoló is írta, ennyiért nem lehet jó minőségűt kapni. Vedd azt, amelyik legjobban tetszik, vagy ami a legkényelmesebb.
#6: A dpi semmit, SEMMIT nem jelent, nem attól lesz pontos egy egér, sőt!
Kérlek, olvasd végig ezt az összefoglalót (kattints az "Összefoglaló kinyitása" feliratra):
Semmit nem ér a magas DPI, mert ezeknél az alapból szar szenzoroknál interpolációval érik el a magasabb felbontásokat.
Parasztvakításnak jó, de az egér ettől még pontatlan szemét. Én inkább vennék egy egeret kicsit drágábban, mint valami szart, ami bírja 2 hónapig és egyébként is tűrhetetlen a szenzora. Vagy maradnék a noname egérnél, ami gyakorlatilag ugyanaz a minőség, mint amit meg akarsz venni, csak kevésbé giccses.
A G100S 8.000-ért szinte ajándék, ilyen kaliberű egerek 15-nél kezdődnek, nem is értem, hogy miért nem emelték még az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!