Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik egér érné meg jobban?...

Melyik egér érné meg jobban? (linkek a leírásban)

Figyelt kérdés

Három "játékosabb" felfogású egeret néztem ki az lenne as kérdésem hogy szerintetek melyiket érné meg legjobban megvennem?

[link]

[link]

[link]

az egyik használt de ebben az árban van. Fontos hogy csak Casual Gamer vagyok úgyhogy nincs szükségem nagyon durva cuccokra csak olcsó legyen és viszonylag jó :D

Melyik lenne a legjobb?

2015. okt. 29. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában nincs értelme gamer egeret venni, mert szar szenzorokat tesznek beléjük. Legolcsóbb normális egér a Logitech G100S 8.000-ért.
2015. okt. 30. 00:32
 2/12 anonim ***** válasza:

"Játékosabb felfogású"...ez tetszett!

A legfelső egeret bármelyik kínai webshopban megkaphatod 10 dollárért, a tisztelt hirdető még keres is rajta egy ezrest. A másik kettő simán vacak, de ahogy az előző válaszoló is írta, ennyiért nem lehet jó minőségűt kapni. Vedd azt, amelyik legjobban tetszik, vagy ami a legkényelmesebb.

2015. okt. 30. 20:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Az első szerintetek jó lenne valamire? Vagy én még gondoltam egy Trust GXT 25-re is (azt legalább a Tescoban is megkapom :D) Arról tapasztalatok?
2015. okt. 30. 21:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Meg most egy szimpla "még márkajelzést sem mertek ráírni" egeret használok az után szerintem egész jó egy olyan cucc nem?
2015. okt. 30. 21:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ugyanaz a minőség, csak márkajelzéssel. Ha nem tudsz 8.000 Ft-ot rákölteni egy normális egérre, akkor semmi értelme cserélni.
2015. okt. 31. 01:15
 6/12 A kérdező kommentje:
De csak nagyobb DPI ertékkel rendelkeznek.. ennyire nem lehet sz@r... tényleg nincs 8e. Alatt semmi? Azt nem hiszem el... tapasztalatok alapján?
2015. okt. 31. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:

#6: A dpi semmit, SEMMIT nem jelent, nem attól lesz pontos egy egér, sőt!

Kérlek, olvasd végig ezt az összefoglalót (kattints az "Összefoglaló kinyitása" feliratra):

[link]

2015. okt. 31. 08:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Semmit nem ér a magas DPI, mert ezeknél az alapból szar szenzoroknál interpolációval érik el a magasabb felbontásokat.

Parasztvakításnak jó, de az egér ettől még pontatlan szemét. Én inkább vennék egy egeret kicsit drágábban, mint valami szart, ami bírja 2 hónapig és egyébként is tűrhetetlen a szenzora. Vagy maradnék a noname egérnél, ami gyakorlatilag ugyanaz a minőség, mint amit meg akarsz venni, csak kevésbé giccses.

A G100S 8.000-ért szinte ajándék, ilyen kaliberű egerek 15-nél kezdődnek, nem is értem, hogy miért nem emelték még az árát.

2015. okt. 31. 12:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs 8k-m egérre úgyhogy ha már ennyire sz@rnak van beállítva minden hagyom az egészet... majd egyszer veszek de tízezreket egy egérre nem akarok kidobni..
2015. okt. 31. 13:54
 10/12 A kérdező kommentje:
akkor ajánljatok valami olcsó de jó egeret ami nem "gamer" nagyon nem vagyok olyan szinten hogy nekem ilyen durva szenzoros és hasonló egerek kelljenek...
2015. okt. 31. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!