Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mért nézi le mindenki itt a...

Mért nézi le mindenki itt a cms rendszereket?

Figyelt kérdés
minta Wordpress és társai

#weblapkészíté #s seo
2015. okt. 22. 11:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
plusz ha beleintegrálom a Google dokumentumokat akor még hanggal is lehet írni és a jó helyezés egyik titka a rendszeres bejegyzés
2015. okt. 23. 12:04
 12/23 anonim ***** válasza:

Egy egyedi motort is tud nélküled használni az ügyfél, csak olyanra kell csinálni, ami több idő, és idő = pénz, ha kevés a pénz, akkor nem éri meg egy gagyit összedobatni az ingyenes WP helyett, ha sok a pénz akkor pedig jobbat, célorientáltabbat lehet fejleszteni a WP-nél, úgy pedig az esetek nagy részében (ha normális cég van mellette) visszahozza az árát, és hozhat annyi töbletet mint amit egy WP-s céges oldalnak esélye sincs.

(Natúr WP-ről beszélek, amihez pár ingyenes plugin van hozzáadva.)

2015. okt. 23. 12:05
 13/23 anonim ***** válasza:

(Kézzel gyorsabban lehet írni, mint beszélni. Még én is, de egy jó író főleg gyorsabban ír mint beszél, és a beszédfelismerők elég gyakran hibáznak)

Jegyezd meg, hogy gyakorin mindenbe bele lehet kötni és senki sem fogja hagyni magát. Ettől függetlenül a Te utad is járható, de vannak jobbak is, néha megérheti átgondolni az érdekesebb javaslatokat.

2015. okt. 23. 12:09
 14/23 A kérdező kommentje:
és szerintem ha egy mozgáskorlátozott embernek csinálód ez még fontosabb
2015. okt. 23. 12:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem értem az összefüggést az ingyenes CMS-ek és a mozgáskorlátozottság között. Egyik ingyenes CMS sem tud normális akadálymentes weblapot készíteni ha erre gondolsz, de valószínűleg ez meg sem fordult a fejedben.
2015. okt. 23. 12:42
 16/23 A kérdező kommentje:
de igen pl ha Google dokumentum írsz pl simán felolvassa simán a bejezést bármelyik felolvasó és menüket is tapasztalat
2015. okt. 23. 17:47
 17/23 anonim ***** válasza:
ingyenes CMS-ek még egy akadálymentes embert is tudnak akadályozni :D
2015. okt. 23. 21:54
 18/23 A kérdező kommentje:
de tapasztatom azt mutatja inkább segít mint árt tudom mert is az vagyok
2015. okt. 23. 22:33
 19/23 Drone007 ***** válasza:

"akor mért van az hogy az üzleti weblapok nagy része azzal fut"

Mert sok az olcsójános, aki nem akar költeni a valóban fontos dolgokra. Nézz meg egy valóban komoly vállalkozás honlapját, akinek fontos a marketing és a seo. Nem fogsz találni sem joomlát se wordpresst, se más ingyenes bóvlit.

Ezzel nem azt mondom, hogy ne használj ingyenes tartalomkezelőt, csak azt, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ha ingyen csinálsz honlapot ne csodálkozz, ha nem azt az eredményt hozza, amit elvársz tőle. Persze egy drága honlap is hozhat rossz eredményt, de ott a pénzedért támaszthatsz igényeket a fejlesztőkkel szemben. Egy rossz wp-s oldalért legfeljebb saját magad hibáztathatod :)

2015. okt. 24. 08:21
 20/23 A kérdező kommentje:
és ha őt használnám ?,ritka mit a fehér hóló és mégis magyar cmsaward
2015. okt. 24. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!