Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mért nézi le mindenki itt a...

Mért nézi le mindenki itt a cms rendszereket?

Figyelt kérdés
minta Wordpress és társai

#weblapkészíté #s seo
2015. okt. 22. 11:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
hajrá jmuzsi!
2015. okt. 22. 12:03
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem nézi le mindenki.
2015. okt. 22. 12:04
 3/23 A kérdező kommentje:

ilyen pozitív választ vártam csak mert sokan mondták nekem azt hogy az nem igazi weblap csak ha notepad ++ba írod

meg hogy azért nem lehet elkérni pénzt mert hogy ahoz midenki ért

2015. okt. 22. 12:16
 4/23 anonim ***** válasza:
Osszekattintgatni valoban mindenki tudja, ha kell bele valami egyedit fejleszteni akkor meg tobbnyire kinszenvedes, es alapbol nagyon lassu rendszer pl a wordpress, a sok lebutitas miatt, hogy barki konnyen piszkalja grafikusan, csakhogy arra 1nel tobbszor nincs szukseg altalaban.
2015. okt. 22. 12:27
 5/23 anonim ***** válasza:
Ha szintaktikailag úgy kódolsz ahogy írsz akkor inkább a cms-t javaslom.
2015. okt. 22. 12:42
 6/23 anonim ***** válasza:

CMS -t nem nézem le, a CMS annyit tesz hogy tartalom kezelő rendszer. :-)

WordPress, Joomla és társai, pedig maguk területén egyszerűségéből adódóan még a legjobb is.

DE! Vannak hátrányai is a felhasználó centrikus GUI, és hogy tucatjával tudjanak a modulok, pluginek együtt menni.

Ezért hatalmas méretű, erőforrás igényű, lomha egy ilyen kész ingyenes rendszer...

És még ott azaz apróság is hogy ez a cél támadási felület.

A Hackerek akik feltörnek egy oldalt, saját haszon szerzésre, nem egyesivel nézegetik az oldalt, hanem egy ismert, elterjedt rendszer vesznek célba, és a frissítetlen biztonsági rést keresik. (automatikusan)

Míg egy egyedi CMS lehet kevésbé biztonságos, de mivel nem elterjedt rendszerről beszélünk nem fogják egyesével kísérletezni a feltörését.

(persze alap dolgokra mint SQL injectálás, vagy PHP expolit, azért figyelni kell)

2015. okt. 22. 13:24
 7/23 A kérdező kommentje:
csak mert ezzel szeretnék egy kis pénzt keresni hogy feltelepítem meg seo-zom mert a rokkant járadék =a 0 val
2015. okt. 22. 15:39
 8/23 anonim ***** válasza:

A SEO az külön "szakma" a weblapkészítésen belül.

Lehet hatékonyabb lenne, ha egyre koncentrálnál.

WP -nek a legnagyobb gondja SEO -ban, hogy van igaz egy tucat SEO plugin, de mind egy kalap kaki...

Ha jó SEO -t akarsz csinálni egy oldalnak, szinte el is lehet felejteni az ilyen CMS rendszert.

A legjobban SEO -zhatóak a statikus oldalak, ahol ugyan is a tartalmat is te szerkesztheted meg, és olyan finomságokat is lehet használni mint mikroformátumok, amivel a keresőknek még érthetőbbé, teszi a tartalmat.

[link]

2015. okt. 22. 20:26
 9/23 Drone007 ***** válasza:

Most teljesen egyetértek Tiborral a keresőmarketing és az ingyenes tartalomkezelők tekintetében.

Aki próbált már keresőmarketing szempontból optimalizálni wordpress vagy joomla oldalt, az tudja, hogy mennyire szélmalomharc a dolog.

Egyébként visszatérve az eredeti kérdéshez, én nem nézem le a cms rendszereket, még az ingyenes rendszereket sem. Sőt, még ajánlani is szoktam időnként a wordpresst. Ugyanakkor mindennek megvan a helye. Üzleti weboldalnak semmiképpen nem ajánlom az ilyen ingyenes rendszereket, és nemcsak a keresőmarketing nehézkessége, vagy a sebezhetőségeik miatt, de egy egyedi oldalhoz képest nagyon korlátozottak a design és backend lehetőségei ezeknek a rendszereknek. Ha mégis megpróbáljuk egyedi pluginokkal feljavítani a rendszert, vagy a core modulokba belenyúlva biztonságossá és átláthatóvá tenni, az majdnem annyi idő, mintha egy mvc keretrendszerrel elkészített egyedi honlapot írnánk meg.

Nem üzleti tevékenységre, hobbinak, játszani ezek a rendszerek pont jók, de ennyi. Komoly munkához nem valók.

Ahogyan egy komoly étteremben sem mirelittből, leveskockából és konzervből sütik/főzik a fogásokat.

2015. okt. 23. 08:21
 10/23 A kérdező kommentje:

akor mért van az hogy az üzleti weblapok nagy része azzal fut én csak azért gondoltam cms rendszere hogy az ügyfél tudja nélkülem is használni

és én a yoast seo plugin nagyon szeretem kiírja mi kell neki

2015. okt. 23. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!