Hogyan lehet dobozt mozgatni?
Üdv! Nem értem hogy miért nem működik az utasításom...
Azt szeretném elérni, hogy az itt látható és kipróbálható parancs NE növekedjen, ahogy a példa mutatja, hanem mozogjon.
A mozgást meg tudtam oldani, de a rohadt életért nem akar lassaban mozogni. Természetesen átírtam mindent a példa alapján a mozgásra specializálva, de ezek szerint nem létezik a parancs.
Ez ugye megnő, ezért width van neki megadva.
Mozgásnál left-ről akarom mozgazni, így gondoltam a sebességet is left-ben adom meg, de nem érek vele semmit.
Miért?
div {
position: relative;
width: 100px;
height: 100px;
left: 0;
top: 0;
background: red;
-webkit-transition: left 2s, top 2s; /* For Safari 3.1 to 6.0 */
transition: left 2s, top 2s;
}
div:hover {
left: 50px;
top: 100px;
}
Magy margin-t is használhatsz, vagy transform: translate-t.
Az utolsó előttinek üzenném:
Azért, mert magától megy én pedig egér rá vitellel szeretném, de azt a fajta kódot nem tudtam hover-el együtt használni.
utolsó kommentelőnek nagyon köszönöm, ez tényleg működik, de nem értem miért. Az enyém annyiban különbözött ettől, hogy csak left értékeket adtam meg...
Nagyon szépen köszönöm, áttanulmányozom, hogy megértsem miért viselkedik így.
És bárki bármit mondhat, ez elég egyszerű, nem kell ide 100siros js.
Igen, most már látom. Kipróbálgattam.
Tehát 2 értéket kell megadni mindig ami NEM a mozgás irányát határozza meg, hanem az új pozíciót.
Számomra ez sem volt releváns, de örülök, hogy így le van egyszerűsítve.
És bárki bármit mondhat, ez elég egyszerű, nem kell ide 100siros js.
Azért nézegesd meg, nem csak arra jó hogy mozgass egy kockát. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!