Van olyan program ami át fordít egy programot másik program nyelvre?
és mielőtt azt mondaná valaki is hogy tanuljak meg programozni közölném hogy az amit én szeretnék nekem több nap lenne pedig ismerem a html5,a php és tudok írni is ha kell bennük csak több napomba telne
és ezért gondoltam arra hogy egy win re kifejlesztet programot fordítanék webes re
Nem értem ha teljesen hülyeséget akarsz csinálni, ráadásul magas lóról.
Nekem egy olyan gép kéne, ami a boltban vett chilis bab konzervet átkonvertálja finom házi gulyáslevessé. Tudok főzni, de megfőzni nekem több óra lenne.
Az OCR program nem webes, PHP -val kín lenne végig vinni, amit találtál az is egy natív szerveren futó program, amit webre feltöltött anyagból dolgozik, és maximum a PHP kiad egy exec parancsot, majd lekéri a program státuszát, és ha végzet vissza adja a TXT kimenetet.
(Lehet egyszerűbb lett volna ha egyből a problémát írod) :-D
nem, nincs ilyen fordító program. Kicsit szívattak a többiek téged, de ez annak köszönhető, hogy arcoskodtál a programozói tudásoddal, amiről a hozzáértőknek hamar lejött, hogy igen kezdetleges.
Mondjuk engem is igen érdekelne egy OCR program Php-ben megírva, de ha HTML-ben valósítanád meg, még a Nobel-díjat is megkapnád! :D
Csak zárójelesen...
HTML nem program nyelv, abban nem programozol, nincsenek logikai műveletek, pusztán egy leíró nyelv, ami egy program számára (böngésző) leírja mit kell megjelenítenie.
Ahogy a CSS -se programnyelv, az is egy leíró, habár CSS3 -ban már érdekes dolgokat össze lehet hozni, ami eseményre elindul, vagy akár kezdetlegesen "számolni", igaz pozíciót, de akkor is...
Program nyelv lehet pl. már a JavaScript ahol logikai műveleteket lehet leírni, összetett funkciók szolgáltatások, számítási feladatokat véghezvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!