Van olyan program ami át fordít egy programot másik program nyelvre?
és mielőtt azt mondaná valaki is hogy tanuljak meg programozni közölném hogy az amit én szeretnék nekem több nap lenne pedig ismerem a html5,a php és tudok írni is ha kell bennük csak több napomba telne
és ezért gondoltam arra hogy egy win re kifejlesztet programot fordítanék webes re
Mi a neve: irónia :-D
Windows -ra írt programok, többnyire C/C++/.NET -re épülnek.
Amit látsz EXE programot az egy ilyen forrásnak egy konvertált, tömörített változata.
A forrás fájlok meglétével is problémás lenne átalakítani webre, mert teljesen más logikai elven megy, más környezetben és lehetőségekkel...
"Van olyan program ami át fordít egy programot másik program nyelvre?"
Persze hogy van!
Mindegyik compiler lényegében ezt csinálja. :)
Úgy tűnik egy "valamilyen" programot akarsz "webesre" fordítani és erre keresel kulcsra kész megoldást.
Nem lesz könnyű dolgod, még az egymáshoz hasonló magas szintű nyelvek közötti átjárás is igen nehéz tud lenni, nem hogy egy PHP meg egy nem is tudjuk milyen nyelv között.
Csodák nincsenek.
> programozni az említett nyelveken tudok de leginkább html be
A probléma már ott kezdődik, hogy a HTML valójában nem programozási nyelv. Ezért kéne előbb megérteni, hogy egyáltalán mik ezek, és csak azután próbálni kombinálni.
Lehet lepontozni nyugodtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!