Egy ilyen weblapnak lenne nézettsége?
Hobbim a weblapkészítés nagyon-nagyon rég szeretnék egy weblapot megírni az utolsó sorig (nem sablonból), majd befuttatni. Az előző sikerült évekig üzemelt egy weblapom, de sajnos semmi fejlődést nem mutatott. Ötlet is döglött volt, mert egy kihalt játék bemutató oldala volt, azóta a játék meg is szűnt, így nem hosszabbítottam meg a domain nevet.
Most olyan weblapot szeretnék csinálni ami engem is érdekel, és ami mást is, valamint, akit érdekel, annak naponta vissza kelljen jönnie.
Szeretem a focit és a sportfogadást. A sportfogadást egy szisztéma alapján csinálom, 1 hónapja használom a rendszert és az alap tőkém kb 300%-os lett. Ok nem sok mert egy meccs alatt el lehet ezt érni de én 100ezerből kezdtem, és most 300 valamennyim van, és napról-napra gyarapszik. 1 hónap alatt 200ezer haszon szerintem jó.
Naszóval az lenne a célom, hogy csinálok egy weboldalt, és ezután nem csak fogadok, hanem a fogadásaimat felteszem a weblapra. Ha nyerek, akkor gondolom a látogatók is vissza fognak jönni. És mivel egy hónapja nem volt olyan nap, hogy ne nyertem volna, ok volt mikor kevesebbet, és volt mikor többet nyertem.
Szerintetek befuttatható ez az ötlet?
És mit kéne nézni?
Hogy egy táblázat naponta bővül egy új sorral, benne random számokkal?
Ez aztán garantáltan vonzaná a látogatókat.
Ha tényleg ekkora hasznot szedtél össze, és rendszeresen nyersz akkor egy kis reklámozással elég hamar "befutna".Bár lehet én először facebook oldallal kezdeném, és ha ott sokan követnének, akkor vágnék bele egy weboldalba.De ha esetleg ez a szisztémád megbukna, és veszítenél többször akkor meg is halna az egész.
Ja és majd szólj hogy mi a címe az oldalnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!