Wordpress frissítés?
Sziasztok!
A problémám a következő: ha frissíteni szeretnék (magát a wordprestt, vagy a pluginokat, sablont), vagy új plugint szeretnék letölteni, az nem működik, és ezt a hibaüzenetet kapom:
Warning: Váratlan hiba állt elő. Valami baj van a WordPress.org-gal vagy ezen szerver konfigurációjával. Ha továbbra is hibák lépnek fel, javasolt felkeresni a támogatói fórumot. (WordPress nem tudott biztonságos kapcsolatot létrehozni a WordPress.org-al. Vegyük fel a kapcsolatot az kiszolgáló adminisztrátorával!) in /wwwroot/wp-admin/includes/update.php on line 115
Frissítés letöltése: ( [link] …
Sikertelen letöltés.: A kiszolgáló tanúsítványának ellenőrzése sikertelen.
Telepítési hiba
Mit tudok tenni, hogy működjön minden ahogy kell?
Előre is köszönöm!
Első körben kapcsold ki az összes plugint. Ha nem változik a helyzet, akkor írj a tárhelyszolgáltatódnak.
Manuálisan egyébként frissítheted. Letöltöd a fájlokat és felülírod a régieket FTP-n keresztül.
Valószínűleg ez már nem fog rajtad segíteni de én sem találtam erre megoldást ezért kapcsolatba léptem a tárhely szolgáltatómmal és gondoltam közkinccsé teszem, hogy nekem mi segített:
"(A tárhelyszolgáltató felületén) a PHP Beállítások menüpontban kattintson a Teljes jogú php futtatás feliratra, ez feloldja azokat a függvényeket, amelyek alapesetben tiltottak, de a modul frissítéshez / telepítéshez kellenek!"
Wordpress - Sablonok - Szerver konfiguráció:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!