Hogyan tudnék újra ingyenesen honlapot regisztrálni a Lapunk.hu-nál?
A történet az, hogy hónapokkal ezelőtt regisztráltam a lapunk.hu-nál, majd azt 36 nap után kitöröltem. (had ne mondjam el az okokat, most nem ez a lényeg) Ekkor még nem tudtam, hogy ez tiltással jár. Most bevezették azt, hogy nem tiltják le az eddig tiltott felhasználókat, hanem csak az ingyenes felhasználást tagadják meg tőlük. Egy tiltott felhasználó csak akkor regisztrálhat új lapra ha egy fizetős lehetőséget vesz igénybe. (pl.: reklám mentesség, ami évi 7.500 Ft + Áfa) A gond az, hogy nekem még nincs jövedelmem, és a szüleim nem engedélyezik, hogy ilyesmire költsünk pénzt. Azt hozzá tenném, hogy ha csak új E-mail címmel próbálkoznék, akkor is felismerne a rendszer, mert 25 paraméter szerint ellenőrzik, hogy az a személy volt már e tiltva vagy sem, amit persze nem mondanak meg.
A legbiztosabb tényleg az lenne ha új gépet vennénk meg, de az meg pénz kidobás lenne...
Biztos van valami más út, hogy ingyenesen tudjak regisztrálni.
A segítséget megköszönném!
A lapunk.hu nem több lehetőség, épp ellenkezöleg, kevesebb!
Egy tárhelyre bármilyen weblapot feltölthetsz,nem csak az adott modulokat használhatod!
Probáld ki ezt, kész beépített websablonok is vannak, ha nem akarsz, tudsz html-el foglalkozni.
hát én se tudom,hogy miért nem ingyenes. bár lehet h miattam van :S egy csomót regisztráltam és sokat kitörölt www.topfoci.lapunk.hu www.barca.lapunk.hu www.debrecenivsc.lapunk.hu www.topfoci2.lapunk.hu www.csmati.lapunk.hu www.mcdcfan.lapunk.hu www.primera-division.lapunk.hu www.fifastars.honlapepito.hu www.martin09.lapunk.hu www.martin.lapunk.hu
kb. ennyire emlékszem de tuti h többet is regiztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!