Hogyan tudnék újra ingyenesen honlapot regisztrálni a Lapunk.hu-nál?
A történet az, hogy hónapokkal ezelőtt regisztráltam a lapunk.hu-nál, majd azt 36 nap után kitöröltem. (had ne mondjam el az okokat, most nem ez a lényeg) Ekkor még nem tudtam, hogy ez tiltással jár. Most bevezették azt, hogy nem tiltják le az eddig tiltott felhasználókat, hanem csak az ingyenes felhasználást tagadják meg tőlük. Egy tiltott felhasználó csak akkor regisztrálhat új lapra ha egy fizetős lehetőséget vesz igénybe. (pl.: reklám mentesség, ami évi 7.500 Ft + Áfa) A gond az, hogy nekem még nincs jövedelmem, és a szüleim nem engedélyezik, hogy ilyesmire költsünk pénzt. Azt hozzá tenném, hogy ha csak új E-mail címmel próbálkoznék, akkor is felismerne a rendszer, mert 25 paraméter szerint ellenőrzik, hogy az a személy volt már e tiltva vagy sem, amit persze nem mondanak meg.
A legbiztosabb tényleg az lenne ha új gépet vennénk meg, de az meg pénz kidobás lenne...
Biztos van valami más út, hogy ingyenesen tudjak regisztrálni.
A segítséget megköszönném!
Első válaszoló
Jó tegyük fel, hogy egy barátomnál új E-mail címet csinálok, majd ott regisztrálok a Lapunk.hu-nál, de nem a barátomnál fogom állandóan szerkeszteni a weblapot. Ha utána az otthoni géphez ülök és belépek a weblapomhoz, akkor ugyan úgy felismeri a rendszer az IP címemet, mert azon a gépen tiltottak le. Vagyis tiltott gépen nem lehet szerkeszteni.
Miből áll az, hogy fix IP? Hogyan nézhetem meg, hogy milyen IP-m van?
A lapunk.hu nem tárhely, hanem egy honlapszerkesztő szolgáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!