Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Domain Dns rekord segítség?

Domain Dns rekord segítség?

Figyelt kérdés

A freenom.com-tól van egy ingyenes .cf domainem.

A névszervereket már megadtam.

Nem tudom, hogy a tárhely szolgáltató DNS-rekordját is szükséges -e megadni ahhoz hogy működjön a web.

Az a probléma, hogy a freenom-nál nincs hova megadni, mert nem találtam ilyen lehetőséget, pedig mindent végig böngésztem.

Köszönöm a segítséget!

2015. okt. 5. 17:58
 1/4 uno20001 ***** válasza:

Nem értem a problémád. Be kell állítanod a névszervert, ami a megfelelő helyre irányítja majd a kéréseket.

Általában a tárhelyszolgáltatóknak van. Vagy használhatsz ingyenest, mint a [link] .

2015. okt. 5. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:

A névszervereket már beállítottam.

Viszont olvastam ilyen leírásokat, és ott van ez is.

Mégpedig a tárhelyszolgáltatónál a "Névszerverek" alatt, gondoltam azt is meg kell adni valahova:

"Domén IP irányítás ("A" DNS rekord) erre az IP címre: .."

És ezt nem tudom beírni sehova sem.

2015. okt. 5. 20:20
 3/4 uno20001 ***** válasza:

Ez konkrétan a szerver (amin a weboldal van) címe. Ezt pl. amikor saját DNS rekordot csinálsz (akár a freedns.afraid.org-on) kell felhasználnod. Elvileg neked ezzel nem kell semmit kezdened, ha a tárhelyszolgáltató DNS szerverében minden megfelelően van konfigurálva.

Bár mivel van cf-es domained, nem tudom, hogy az a domain be van-e állítva a tárhelyszolgáltatód DNS szerverén.

2015. okt. 5. 20:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2015. okt. 5. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!