Ajánlanátok olyan domain regisztrátort, ami az alábbiaknak megfelel?
- .hu domain regisztráció ára legyen megfelelő.
- Ügyfélportáljukon keresztül, egy felhasználói fiókon belül több domain név is kezelhető legyen.
- Domainenként akár más más számlázási címek megadhatók legyenek, ehhez ne kelljen külön accountot létrehozni.
- Névszerver beállításokra ne kelljen akár több napot várni.
- Domain rengisztráció gyorsan, zökkenőmentesen menjen, és a regisztrációs dokumentumok kitöltése egyértelmű legyen.
Sajnos jelenleg egy olyan domain regisztrátornál van előfizetve rengeteg domainem, amivel csak a gondok vannak.
Néhány probléma:
- Egy accounton belül egyszerre csak egy számlázási cím tartozhat az összes domainhez, így nekem kell mindig figyelnem, hogy mikor mire változtassam a számlázási címet, hogy a megfelelő domainhez a megfelelő számlát kapjam meg.
- Az sem megoldás, hogy minden domainhez új accountot regisztrálok, mivel az account egyedi azonosítója az email cím, így meg rengeteg email címet kéne létrehozni és figyelni.
- support lassú és szakmailag nulla
- domainregisztrációs dokumentumaik nem egyértelműek és helyenként következetlenek. Pl ügyfélportálon domain regisztrációkor megadhatók a névszerverek, viszont a domain regisztrációs dokumentumon, a saját névszervereik eleve be vannak gépelve, és nem törülhetők az adatlapról, és a dokumentumban szereplő névszervereket állítják be folyton, hiába is közlöm az ügyfélszolgálattal, hogy az ügyfélportálon én a megfelelőket állítottam be, és azt vegyék figyelembe. Már többször jelezték, hogy a kitöltendő dokumentumon beírhatók lesznek a névszerverek, de ezt a mai napig nem oldották meg.
Várom Javaslataitokat!
A legtöbb regisztrátornál gyors az ügyintézés, az ár meg, hogy "megfelelő" az realatív.
Csinálj több fiókot, a több e-mail cím problémára pofon egyszerű a megoldás, a gmail pl támogatja a +-t az e-mail címekben (sőt a .-okat is), vagyis:
testemail@gmail.com
test.email@gmail.com
t.e.s.t.e.m.a.i.l@gmail.com
testemail@gmail.com
testemail+1@gmail.com
testemail+akarmilehetittamitcsakakarsz@gmail.com
Mind-mind a tesztemail google fiókba fog befutni.
A helyedben én is menekülnék egy ilyen dilettáns bandától. Amúgy szintén a tárhely.eu-t ajánlom én is. Nagyon jó a supportjuk, nagyon segítőkészek, és ha sok domaint viszel, akkor biztos nagyon hálásak lesznek.
Mi is sok domain kezelünk náluk, és kaptunk már egyedi kedvezményeket emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!