Mit szóltok a blogomhoz? Érdemes-e folytatnom?
Még a mai nap indítottam ezért gondolom nehéz róla véleményt nyilvánítani, hisz nagyon kevés tartalom van benne. Az a helyzet, hogy szeretném elindítani, de nem tudom, hogy tetszene-e az embereknek vagy csak időpocsékolás az egész.
Akit érdekel annak kommentben linkelem.
Hamarosan teli lesz tartalommal. :)
Úgy látom felháborodni mindenki tud, de olvasni senki sem.
Le is írtam, hogy jelenleg semmi tartalom nem található az oldalon. Nem arra voltam kíváncsi, hogy milyennek találjátok a posztjaim, hanem arra, hogy mit szóltok az ötletemhez. A képeket sem gag-ról sem pedig valamelyik magyar humor oldalról nem fogom lopni. Magam fogom kiötleni és megcsinálni. Pont ahogy a filókat.
És szerintem a blog lényege pont a szöveges tartalom, így hát nem értem, hogy miért ellenzitek annyira...
Pedig leírtuk, csak szöveget kéne értelmezned: Nincs tartalom, ergo nem értékelhető a blog.
Mintha azt kérdeznéd, jó lesz-e aegy könyv pusztán a borító alapján. Ez nulla, semmi, zéró.
Majd akkor érdeklődj, ha már lesz mi alapján véleményt mondani.
#16-os Te tényleg ennyire alulmaradott vagy? Értelmezed is azt amit olvasol vagy csak elolvasod? "ami nem megy azt ne erőltesd"...tegnap indult, nem tudom ezen mit nem lehet felfogni...szerinted egy nap alatt teli tudom posztolni az oldalt? Jó biztos teli tudnám, ha minden szennyet közzétennék, de nem fogok. Ahogy csak tudok a minőségre törekszek. Mivel nem jutott eszembe egyelőre jobb design így ezt választottam, de amint eszembe jut egy jobb ötlet azonnal cserélem. Honnan tudod, hogy nem tudnék egy jó tartalmas blogot írni ami sokak érdeklődését felkelti?! Ismersz? Szerintem nem! És ameddig nem láttad egy komoly posztom se addig kérlek ne nyilváníts rólam véleményt...
Egyedül csinálom az oldalt, így nem megy minden ripsz-ropsz. Egy-két hét múlva már tudnék annyi tartalmat készíteni, ami elég lenne ahhoz, hogy ki tudjátok fejteni a tetszéseteket avagy nem tetszéseteket.
Ismétlem arra voltam kíváncsi, hogy mit szóltok az ötletemhez és nem arra, hogy mi van, illetve mi nincs az oldalon. Ha ezt nem tudjátok felfogni és/vagy tiszteletben tartani akkor kérem ne is kommenteljetek. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!