Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP prepared statement vissza...

PHP prepared statement vissza kapott sorok (num_rows) és fetch_assoc egyszerre?

Figyelt kérdés

Egy keresőmotort szeretnék átírni OOP php-re, ezen belül is az adatbázis lekérdezéseket. Szóval itt a kódom:

$conn = DB_connect($host, $user, $pass, $db, $charset);

$search = "%".mysqli_real_escape_string($_GET["search"])."%";

$keres_nev = $conn->prepare("SELECT * from `regist` WHERE CONCAT(`vezeteknev`,' ',`keresztnev`) LIKE ? OR CONCAT(`vezeteknev`,`keresztnev`) LIKE ?");

$keres_nev->bind_param("ss", $search, $search);

$keres_nev->execute();

$keres_nev->store_result();

$keres_eredmeny = $keres_nev->num_rows();

if($keres_eredmeny == 0){

echo "Nincs találat!";

} else {

while($row = $keres_nev->fetch_assoc()){

$userdatas[] = $row;

}

}

$keres_nev->close();

DB_close();

A fetchelés soha nem sikerül. Próbáltam már az összes kombinációt, de sehogy sem sikerült. Amikor a num_rowsot kiszedtem és előbb fetch-eltem akkor sikerült, kiadta a tömböt, de a num_rowsal mindig ezt kapom: Fatal error: Call to undefined method mysqli_stmt::fetch_assoc() in...

2015. szept. 20. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:
A num_rows az nem funkcio hanem ertek, a zarojelek nelkul se jo?
2015. szept. 20. 20:32
 2/2 A kérdező kommentje:
De :D Köszi! :D
2015. szept. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!