Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Node. Js bérelt tárhelyen?

Node. Js bérelt tárhelyen?

Figyelt kérdés

Van erre lehetőség? Vagy csak szerver bérlésénél adnak hozzá (ha adnak) ? Tudtok ajánlani?

(Szeretnék tesztelgetni, de egyszerűbb bérelni, mint házi szervert csinálni. Bár lehet, hogy könnyebb, és majd max. akkor gondolkodok ezen, ha már szükségem lesz bérelt szerverre.)

2015. szept. 9. 01:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha nem ajánljátok kezdőknek, akkor mivel valósíthatom meg másképp a realtime kommunikációt a kliensek között?
2015. szept. 9. 01:39
 2/8 Drone007 ***** válasza:

Vannak szolgáltatók, akikkel meg lehet beszélni a dogot, illetve ha másként nem, hát bérelsz VPS szervert. Ott te telepíthetsz mindent, az oprendszertől a legutolsó batch fájlig. Csak győzd beállítani a webszervert és egyéb okosságait. :)

Tesztelési fázisban elég egy otthoni tesztkörnyezet, kis erőlködéssel dyndns-sel, router beállítással még publikussá teheted is a világ felé időnként a tartalmat. Fejlesztéshez elég.

2015. szept. 9. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok helyen támogatják, eléggé elterjedt dolog a node.

Viszont miért nem localhoston tesztelsz? Hacsak nem értettem félre a tesztelés fogalmát, ez lenne a legegyszerűbb és leggyorsabb.

2015. szept. 9. 07:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha bármit real-time akarsz megjeleníteni -> meteor.js
2015. szept. 9. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
En inkabb azt mondtam volna, hogy websocket, a meteor.js is azt hasznalja a hatterben.
2015. szept. 9. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:

NodeJS helyet a websocket -et javaslom én is.

Az a gond a node -val, hogy hagyományos tárhelyeken nem szeretik, pont az ilyen hosszú folyamatok miatt, mert lefogja az erőforrásokat.

Ha mindenképp NodeJS kell akkor javaslom hogy VPS -t bérelj.

Igaz magad kell bekonfigurálnod, de nem leszek annyira lekorlátozva.

2015. szept. 9. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Google -> "node.js hosting"
2015. szept. 9. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
(Most kicsit rákerestem, de nem találtam normális hagyományos hosting formában, csak VPS szinten, még mindig ennyire alul támogatott, vagy nincs kompatibilis lehetősége tárhely szinten)
2015. szept. 9. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!