Linkelne nekem valaki egy ablszolút NEM ergonomikus honlapot? Informatikaórára kellene
pl.: [link]
De ez még ironikus is :-D
Én pl ettől kaptam hideglelést:
Elhelyezés, kialakítás, navigáció szerintem borzasztó ahogy van. Bár mostmár legalább működik :D
Ennyire egyszerű háziról még nem hallottam..
Csak felmész a "magyar" netre, minden 2. oldalba eléggé bele lehetne kötni, és minden 5. használhatatlan.
Tipp: magyar webshopok között keresgélni kell a nagyon rosszat, viszont ha nincs kedved keresni, csak nézz meg egy hivatali oldalt - ami pont a népnek szólna, de még direktben is nehéz ennyire ellehetetleníteni a használatukat.
(+1 ne higgy a szemednek: hiába van egy oldalon valami X-nek írva, az lehet nem csinál semmit, vagy lehet nem X-et, nem is Y-t, hanem akár Z dolgot csinál.. - például a szűrők működését figyeld meg, sokszor egy rakás sz..!)
"1. I-Threes.hupont.hu
Nekem nagyon tetszik a videotok és a küalak is jó visszonlag lehetne olyat is csinálni a videoban hogy bejön egy idegen és ti ugy mond meg ilyettek lehetne egy olyat betenni. Viszonlag kellene egy segítő aki azt csinálja amit modtok, nagyon ne rakjatok szmájlit csak a nyitó oldalra úgy enyit tudnák nektek ajánlani a citromaillomba küldhetek egy üzenetet hogy meg csináljátok vagy nem vagy kellene még ötletek vagy valamit segítsek-e valamit. @mail: barbigyerekek@citromail.hu"
imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!