Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Linkelne nekem valaki egy...

Linkelne nekem valaki egy ablszolút NEM ergonomikus honlapot? Informatikaórára kellene

Figyelt kérdés
Az infotanar feltudja adni a legszarabb hazit, keresnem kell egy nagyon nem ergonomikus honlapot, de sajnos nem jartam eddig sikerrel, ezert fordultam hozzatok:D

2015. szept. 8. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:

pl.: [link]

De ez még ironikus is :-D

2015. szept. 8. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Én pl ettől kaptam hideglelést:

[link]

Elhelyezés, kialakítás, navigáció szerintem borzasztó ahogy van. Bár mostmár legalább működik :D

2015. szept. 8. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
pedig a kialakitása teljesen szokványos. egy csomó oldal lassan így néz ki. hánynom kell tőlük.
2015. szept. 8. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Vagy bármi, ami még mindig Flash-t használ.

2015. szept. 8. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennyire egyszerű háziról még nem hallottam..

Csak felmész a "magyar" netre, minden 2. oldalba eléggé bele lehetne kötni, és minden 5. használhatatlan.

Tipp: magyar webshopok között keresgélni kell a nagyon rosszat, viszont ha nincs kedved keresni, csak nézz meg egy hivatali oldalt - ami pont a népnek szólna, de még direktben is nehéz ennyire ellehetetleníteni a használatukat.

(+1 ne higgy a szemednek: hiába van egy oldalon valami X-nek írva, az lehet nem csinál semmit, vagy lehet nem X-et, nem is Y-t, hanem akár Z dolgot csinál.. - például a szűrők működését figyeld meg, sokszor egy rakás sz..!)

2015. szept. 9. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:

"1. I-Threes.hupont.hu

Nekem nagyon tetszik a videotok és a küalak is jó visszonlag lehetne olyat is csinálni a videoban hogy bejön egy idegen és ti ugy mond meg ilyettek lehetne egy olyat betenni. Viszonlag kellene egy segítő aki azt csinálja amit modtok, nagyon ne rakjatok szmájlit csak a nyitó oldalra úgy enyit tudnák nektek ajánlani a citromaillomba küldhetek egy üzenetet hogy meg csináljátok vagy nem vagy kellene még ötletek vagy valamit segítsek-e valamit. @mail: barbigyerekek@citromail.hu"

imádom

2015. szept. 11. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!