Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ennyire nulla ez a webprogramo...

Ennyire nulla ez a webprogramozás?

Figyelt kérdés
Több helyen is hirdetem magam, referenciám is van mégis kutyát se érdekli, megnézik a hirdetést aztán annyi.
2015. szept. 5. 13:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
OOP-nak azért szerintem elég alapnak kellene lennie junior szinten is, amihez hozzátartozik, hogy ismer az ember egy-két patternt is. Ha webdesigner valaki, akkor ott belefér, hogy csak procedurálisan ismeri a php-t, de webprogramozónál nem. folyamatosan tanulni kell
2015. szept. 10. 09:53
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem kellene ennyire negatívan hozzáállni a kérdéshez, nekem úgy tűnik, hogy csak a kifogásokat keresed.
2015. szept. 10. 11:10
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem keresem, csak tudom mi az elvárás, és ha jelentkeznék is, ill. még be is hívnának próbamunkára csak felsülnék, ill. röhej tárgya lennék hogy én mit is akarok ott a nagyok között.
2015. szept. 10. 11:32
 24/28 anonim ***** válasza:

Igen, de ezen már sírtál hónapokkal ezelőtt is.

Ennyi idő alatt már bőven elkezdhettél volna elmélyülni az OOP-ben, MVC-ben.

Helyette még mindig itt vergődsz.

Miért nem keresel akkor valami neked valóbb szakmát?

2015. szept. 10. 11:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Muszaj keves fizuval beerned, 2-3 eve en is netto 120ert dolgoztam frissen vegzett webprog okjval, azota sok dolog valtozott, megerte olcson de hamar munkat talalni, mar lassan a 7 szamjegyet surolja a havi fizetesem, mint fo fejleszto es egyeduli rendszergazda. Nekem bevalt, hogy keves berrel kezdtem de jo mebtorral es szabadidomben is sokat foglalkoztam vele.
2015. szept. 10. 17:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Pofáraesés nélkül sehova nem fogsz jutni az életben, inkább itt rísz várva, hogy valaki rájön, hogy mekkora jó lenne már téged alkalmazni csillióforintért.
2015. szept. 10. 20:08
 27/28 A kérdező kommentje:
Okés, az oltásokkal le lehetne állni, köszönöm.
2015. szept. 10. 20:54
 28/28 anonim ***** válasza:

Amúgy a webes programozásról azt tudnod kell, hogy folyamatosan fejlődik a szakma, így nem úgy megy mint egy asztalos/kovács/kőműves, aki 20 éve is úgy csinálta a munkáját mikor frissen végzett mint ma, csak rutinosabban.

Ha nem tartod a lépést hamar lemaradsz és nem csak MVC meg OOP hanem rengeteg dologgal...

2015. szept. 10. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!